Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

GuvernulTau. Cel mai mare administrator de bani din Romania: Vrem profesionisti la butoane. Ar fi criminal sa nu schimbam ceva acum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GuvernulTau. Cel mai mare administrator de bani din Romania: Vrem profesionisti la butoane. Ar fi criminal sa nu schimbam ceva acum

Stimularea investitiilor trebuie sa fie prioritara pentru viitorul guvern, iar intocmirea unor bugete multianuale, care sa ofere predictibilitate atat Romaniei cat si mediului de afaceri, reprezinta elementul esential pentru a evita repetarea. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare bazar din Romania a fost inchis de pompieri din cauza ca nu are autorizatie PSI. 1.900 de comercianti sunt afectati de aceasta decizie

Bazarul Sucevei a fost inchis astazi de pompierii suceveni deoarece nu are autorizatie PSI, 1. 900 de comercianti fiind afectati de aceasta decizie. Cei de la ISU Suceava au oferit un termen de cinci zile pentru punerea in ordine a Bazarului Suceava din punct de vedere al normelor de prevenire a incendiilor, insa bazaristii nu au miscat un deget, in acest sens.

O tanara de 16 ani din Oradea a reusit sa mobilizeze mii de oradeni la cel mai mare protest de dupa Revolutie

La doar 16 ani, Kinga Hadi este tanara din Oradea care a reusit sa initieze cel mai mare mars ce a avut loc in Oradea, dupa Revolutie. Cu ajutorul unei retele de socializare a creat protestele din ultimele zile, iar in fata oradenilor adunati la Statuia Eroului Necunoscut din Parcul 1 Decembrie a fost un adevarat lider.

Productia industriala a Germaniei, in cel mai important declin din ultimul an

Productia industriala a Germaniei a inregistrat, in septembrie, cea mai mare scadere din ultimele 12 luni, evolutie care sugereaza ca avansul celei mai mari economii europene a incetinit in trimestrul al treilea din anul curent, pe fondul cererii mai slabe din China si alte tari in curs de dezvoltare.

Romania a inregistrat in luna septembrie cea mai mare crestere a comertului cu amanuntul din Uniunea Europeana

Volumul comertului cu amanuntul in Romania a crescut cu 12% in septembrie, comparativ cu perioada similara din 2014, cel mai semnificativ avans inregistrat in Uniunea Europeana, arata datele prezentate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat) si citate de Agerpres. ro.

Noul guvern al Canadei: tehnocrati, numar egal de femei si barbati si cel mai mare numar de ministri Sikh din lume

Au trecut doar cateva saptamani de la victoria surprinzatoare a liberalilor condusi Justin Trudeau in alegerile parlamentare din Canada. Saptamana aceasta, el si noul sau cabinet au fost investiti in functie, iar presa internationala si analistii politici au salutat aproape la unison componenta eterogena a acestuia.

Andreea Runceanu (Amadeus) il sustine pe baiatul de 12 ani considerat cel mai talentat pianist din lume: Tineri ca el trebuie sa promovam in Romania!

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a fost profund impresionata de povestea lui Fabiani Prcsina, baiatul de 12 ani care a fost denumit cel mai talentat pianist din lume la Concursul International de Interpretare de la Nisa, Franta.

Euro si lira, la cel mai scazut curs din ultimele sapte luni

Moneda unica europeana euro) si cea britanica lira sterlina) s-au depreciat vineri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs din aprilie pana in prezent, fata de dolar, dupa ce Departamentul Muncii de la Washington a anuntat cresterea peste asteptari a numarului posturilor in octombrie.

Cel mai vechi vibrator din lume - cum arata si cati centimetri avea. Jucaria sexuala din piatra are 28.000 de ani si a fost descoperita de cercetatorii nemti

Cel mai vechi vibrator descoperit pana in prezent de cercetatori dateaza de acum 28. 000 de ani si a fost reconstruit de specialisti din bucatile gasite intr-o pestera din Germania.

Tot ce se stie pana acum despre cea mai mare tragedie aeriana din istoria Rusiei

Zi de zi, ipoteza potrivit careia prabusirea avionului Airbus A321 al companiei Metrojet a fost cauzata de o bomba capata contur. La sase zile de la producerea tragediei aviatice, presedintele american Barack Obama si premierul britanic David Cameron sustin pista unei bombe plasate la bord, in timp ce Rusia si Egiptul continua sa-si exprime rezervele asupra acestei ipoteze. intre timp, anchetorii au inceput sa identifice cauzele prabusirii.

Artista care a castigat cel mai mult in 2015

Artista care a castigat cel mai mult in 2015 a fost desemnata de revista Forbes, dupa ce s-au calculat veniturile incasate inainte de plata taxelor, pe o perioada de 12 luni, intre iunie 2014 si iunie 2015. Iata cine a iesit castigatoare.

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )