Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

GuvernulTAU. Klaus Iohannis va convoca o noua runda de consultari saptamana viitoare. Cand va anunta premierul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GuvernulTAU. Klaus Iohannis va convoca o noua runda de consultari saptamana viitoare. Cand va anunta premierul

Klaus Iohannis a anuntat, in urma consultarilor de astazi cu societatea civila si reprezentanti ai strazii, ca situatia exceptionala cere o noua runda de consultari, care vor avea loc la inceputul saptamanii viitoare. Cred ca este posibil ca la. continuă pe Wall-Street Ro

Premiera. Klaus Iohannis: Voi convoca societatea civila si strada la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, la Palatul Cotroceni, ca va chema in premiera la consultarile pentru formarea Guvernului, vineri dupa-amiaza, societatea civila si reprezentanti ai manifestatilor. Seful statului a precizat ca a auzit vocea strazii si ca va tine cont de solicitarile protestatarilor.

Klaus Iohannis: A fost nevoie sa moara oameni ca Guvernul sa demisioneze. Vom avea un Guvern interimar. Consultarea cu partidele va avea loc maine

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca asteapta oficial demisia Guvernului Ponta, apoi va convoca partidele la consultari pentru a desemna un nou premier. A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca, a spus seful statului.

Klaus Iohannis a invitat partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice la consultari, dupa demisia lui Victor Ponta, pentru desemnarea unui candidat pentru functia de premier.

ONG-urile ii raspund lui Klaus Iohannis

Mai multe organizatii neguvernamentale au raspuns invitatiei presedintelui Klaus Iohannis pentru consultari la Palatul Cotroceni. Astfel ONG-urile au cerut desemnarea unui premier credibil, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a sefilor CJ prin vot direct, intarirea DNA, revocarea Avocatului Poporului si dizolvarea comisiilor SRI si SIE.

Klaus Iohannis incepe joi consultarile cu partidele pentru desemnarea unui candidat ca premier. Numele lui Vasile Dancu, vehiculat ca propunere a PSD. PNL vrea anticipate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea joi si vineri consultari cu partidele in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Victor Ponta si-a depus miercuri mandatul. In prima zi, seful statului va discuta cu PSD, PNL, UDMR si cu grupul parlamentar al minoritatilor nationale. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea cum se desfasoara discutiile.

Cine sunt reprezentantii societatii civile care au refuzat sa participe la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vrea sa se intalneasca cu reprezentantii societatii civile pentru a discuta despre nemultumirile celor care protesteaza de cateva zile in strada, astazi au aparut si cateva nume propuse pentru consultarile de la Cotroceni. Adevarul va spune cine sunt oamenii care nu sunt de acord cu aceste intalniri pe care Iohannis le organizeaza la Cotroceni.

Liviu Dragnea: PSD merge singur la consultarile cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca partidul pe care il conduce va merge singur la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea a aratat ca partidele nu trebuie sa se tina de mana, dar ca se vor consulta, in Coalitie, inainte de intrevederea cu seful statului.

Klaus Iohannis a decorat Opera din Cluj si Teatrul Masca

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, joi, mai multe institutii culturale cu Ordinul Meritul Cultural, printre care Opera Nationala din Cluj-Napoca, Teatrul Masca si Editura Kriterion, transmitand ca este nevoie de o colaborare intre institutiile culturale private si cele publice.

Protestatarii ii raspund lui Klaus Iohannis: Nu exista lideri ai strazii

Principala comunitate pe Facebook pe care protestatarii isi spun doleantele, Coruptia ucide, a raspuns invitatiei lansate de presedintele Klaus Iohannis de a veni la Cotroceni la negocieri pentru formarea unui nou guvern. Astfel, internautii au scris ca nu exista lideri ai strazii si ca 70. 000 de oameni nu o sa incapa la Cotroceni.

LIVE TEXT Klaus Iohannis anunta ca l-a numit premier interimar pe Sorin Campeanu. Mesaj catre protestatari:V-am vazut, v-am auzit, voi tine cont de solicitarile voastre. Voi consulta in premiera un nou actor: societatea civila

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri demisia lui Victor Ponta si a decis sa il numeasca in functia de premier interimar pe ministrul Educatiei, Sorin Campeanu. Seful statului a precizat ca a mai decis sa convoace, in premiera, un nou actor la consultarile de la Palatul Cotroceni: societatea civila, fara a preciza insa cine va reprezenta aceasta societate.

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )