Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a decorat Opera din Cluj si Teatrul Masca

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a decorat Opera din Cluj si Teatrul Masca

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, joi, mai multe institutii culturale cu Ordinul Meritul Cultural, printre care Opera Nationala din Cluj-Napoca, Teatrul Masca si Editura Kriterion, transmitand ca este nevoie de o colaborare intre institutiile culturale private si cele publice. continuă pe Adevărul

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Liviu Dragnea: PSD merge singur la consultarile cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca partidul pe care il conduce va merge singur la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea a aratat ca partidele nu trebuie sa se tina de mana, dar ca se vor consulta, in Coalitie, inainte de intrevederea cu seful statului.

ONG-urile ii raspund lui Klaus Iohannis

Mai multe organizatii neguvernamentale au raspuns invitatiei presedintelui Klaus Iohannis pentru consultari la Palatul Cotroceni. Astfel ONG-urile au cerut desemnarea unui premier credibil, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a sefilor CJ prin vot direct, intarirea DNA, revocarea Avocatului Poporului si dizolvarea comisiilor SRI si SIE.

Protestatarii ii raspund lui Klaus Iohannis: Nu exista lideri ai strazii

Principala comunitate pe Facebook pe care protestatarii isi spun doleantele, Coruptia ucide, a raspuns invitatiei lansate de presedintele Klaus Iohannis de a veni la Cotroceni la negocieri pentru formarea unui nou guvern. Astfel, internautii au scris ca nu exista lideri ai strazii si ca 70. 000 de oameni nu o sa incapa la Cotroceni.

Premiera. Klaus Iohannis: Voi convoca societatea civila si strada la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, la Palatul Cotroceni, ca va chema in premiera la consultarile pentru formarea Guvernului, vineri dupa-amiaza, societatea civila si reprezentanti ai manifestatilor. Seful statului a precizat ca a auzit vocea strazii si ca va tine cont de solicitarile protestatarilor.

LIVE TEXT Klaus Iohannis anunta ca l-a numit premier interimar pe Sorin Campeanu. Mesaj catre protestatari:V-am vazut, v-am auzit, voi tine cont de solicitarile voastre. Voi consulta in premiera un nou actor: societatea civila

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri demisia lui Victor Ponta si a decis sa il numeasca in functia de premier interimar pe ministrul Educatiei, Sorin Campeanu. Seful statului a precizat ca a mai decis sa convoace, in premiera, un nou actor la consultarile de la Palatul Cotroceni: societatea civila, fara a preciza insa cine va reprezenta aceasta societate.

Guvernul Ponta a picat. De ce se vede Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui alt premier abia la ora 15.00

Presedintele Klaus Iohannis a programat prima intalnire cu partidele parlamentare pentru formarea unui nou Guvern abia la ora 15. inainte de cunsultarea cu partidele, seful statului si-a programat o ceremonie de decorare a mai multor institutii culturale si uniuni de creatie. in acest moment, Romania a ramas fara Guvern, iar seful statului trebuie sa desemneze un prim-ministru interimar.

Klaus Iohannis incepe joi consultarile cu partidele pentru desemnarea unui candidat ca premier. Numele lui Vasile Dancu, vehiculat ca propunere a PSD. PNL vrea anticipate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea joi si vineri consultari cu partidele in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Victor Ponta si-a depus miercuri mandatul. In prima zi, seful statului va discuta cu PSD, PNL, UDMR si cu grupul parlamentar al minoritatilor nationale. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea cum se desfasoara discutiile.

Klaus Iohannis a invitat partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice la consultari, dupa demisia lui Victor Ponta, pentru desemnarea unui candidat pentru functia de premier.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )