Libnet.ro
UNICEF

17:15

Hackerii rusi au publicat numele altor 11 sportivi care au primit exceptii de uz terapeutic la Jocurile Olimpice

Hotnews Hotnews,
 Hackerii rusi au publicat numele altor 11 sportivi care au primit exceptii de uz terapeutic la Jocurile Olimpice

Hackerii rusi intitulati Fancy Bears au dat publicitatii, vineri, o noua lista cu 11 sportivi participanti la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro care au primit exceptii de uz terapeutic, informeaza ziarul L'Equipe, citat de News. ro. Cel mai sonor nume de pe lista este cel al ciclistei britanice Laura Trott, cvadrupla campioana olimpica pe velodrom. continuă pe Hotnews

Scandalul sportivilor dopati continua. Hackerii rusi au publicat o noua lista, pe care se afla si o romanca

Hackerii auto-intitulati Fancy Bears au publicat, joi, o a doua lista cu sportivi care s-au doptat. Pe site-ul lor, fancybear. net, se poate citi acum WADA databases. Part 2, iar lista contine sportivi din mai multe tari, intre care si Romana.

Hackerii rusi scot la iveala presupuse cazuri de dopaj in echipa olimpica a Statelor Unite

Hackerii rusi au publicat rezultatele unor teste anti-doping din randul echipei olimpice a Statelor Unite. Hackerii rusi se pare ca au inceput sa se orienteze acum asupra echipei olimpice a Statelor Unite ale Americii. Totul ar fi pornit de la scandalul in care au fost implicati numerosi sportivi rusi in urma cu cateva luni. Conform [].

Hackerii rusi arunca o noua bomba! O romanca medaliata la JO apare pe lista sportivilor dopati (FOTO)

Hackerii rusi de la Fancy Bear continua cu seria dezvaluirilor despre sportivi dopati, dupa ce le-au acuzat pe Serena Williams si Simone Biles de dopaj legalizat, potrivit adevarul. ro. De aceasta data, pe.

Israelul are 200 de rachete nucleare: Dezvaluiri facute de hackerii rusi care au spart contul fostului secretar de stat american Colin Powell

Hackerii rusi au mai reusit o noua lovitura. Acestia i-au spart mailul fostului secretar de stat american Colin Powell si au publicat o discutie privata pe care oficialul a avut-o, discutie in care.

Numele canotoarei Roxana Cogianu apare in scandalul spargerii bazei de date a WADA - Noi informatii confidentiale publicate de hackerii rusi

Canotoarea Roxana Cogianu, medaliata cu bronz in proba de 8+1 de la Jocurile Olimpice de la Rio, se afla pe lista sportivilor depistati pozitiv, conform unor noi informatii confidentiale ale Agentiei Mondiale Antidoping publicate de grupul de hackeri rusi Fancy Bears.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )