Libnet.ro
UNICEF

15:15

Hagi si Tiriac o lauda pe Halep, dupa calificarea in finala de la Roland Garros: Zi de zi e mai buna, ne mandrim cu ea!

Adevărul Adevărul,
Hagi si Tiriac o lauda pe Halep, dupa calificarea in finala de la Roland Garros: Zi de zi e mai buna, ne mandrim cu ea!

Gica Hagi si Ion Tiriac, doi dintre marii sustinatori ai Simonei Halep, au comentat calificarea acesteia in finala turneului de la Roland Garros. Daca Regele prevede ca Simona va fi in viitorul apropiat cea mai buna jucatoare din lume, Tiriac se rezuma la a pronostica victoria lui Halep in finala Openului Frantei. continuă pe Adevărul

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele Roland Garros: A fost o zi perfecta pentru mine

Romanca Simona Halep, calificata miercuri in semifinale la Roland Garros, a declarat ca a avut o zi perfecta dupa ce a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetova. Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa calificarea, in premiera, in finala de la Roland Garros

Simona Halep a atins joi seara, la Paris, cea mai mare performanta din cariera sa, calificarea in finala Openului Frantei. Imediat dupa succesul cu Andrea Petkovic, din semifinale, care i-a asigurat prezenta in ultimul act, Simona a precizat ca i s-a implinit un mare vis.

Hagi, despre Simona Halep: Sper sa ajunga cat mai sus, chiar numarul unu mondial

Fostul international Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni din sportul romanesc care a felicitat-o pe Simona Halep, joi, dupa calificarea istorica in finala de la Roland Garros. Drumul Simonei Halep e de succe.

Halep are presa internationala la picioare dupa calificarea in finala

Simona Halep este prima jucatoare din Romania care va juca o finala de Mare Slem dupa 34 de ani, iar presa internationala este uluita de performanta tinerei noastre jucatoare.

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

Simona Halep, prima romanca in finala Roland Garros dupa 36 de ani

Simona Halep s-a calificat in prima finala a unui turneu de mare slem, din cariera sa, la Roland Garros. Halep a invins-o, in semifinale, pe Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6 7-4) si urmeaza sa o intalneasca in ultimul act pe Maria Sarapova. Datorita performantei sale romanca va ocupa incepand cu 9 iunie locul 3 mondial.

Halep: Vreau revansa cu Sharapova

Simona Halep a vorbit joi seara, dupa calificarea in finala de la Roland Garros, doar despre revansa pe care o vrea in fata Mariei Sharapova.

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria din sferturile de finala

Jucatoarea Simona Halep, care s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Roland Garros, invingand-o in sferturi pe sportiva rusa Svetlana Kuznetova, a declarat ca pentru ea ziua a fost perfecta, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )