Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep are presa internationala la picioare dupa calificarea in finala

Online Sport Online Sport,
Halep are presa internationala la picioare dupa calificarea in finala

Simona Halep este prima jucatoare din Romania care va juca o finala de Mare Slem dupa 34 de ani, iar presa internationala este uluita de performanta tinerei noastre jucatoare. continuă pe Online Sport

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala, stiu cum sa joc impotriva Mariei Sharapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi, dupa calificarea in ultimul act al competitiei de la Roland Garros, ca nu are nimic de pierdut in finala cu Maria Sharapova. in finala nu am nimic de pierdut.

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, mentionand ca romanca este coplesitoare.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep in fata Svetlanei Kuznetova

Portalul italian oktennis. it a laudat prestatia jucatoarei Simona Halep in meciul de miercuri cu rusoaica Svetlana Kuznetova, scor 6-2, 6-2, din sferturile de finala de la Roland Garros .

Halep: Vreau revansa cu Sharapova

Simona Halep a vorbit joi seara, dupa calificarea in finala de la Roland Garros, doar despre revansa pe care o vrea in fata Mariei Sharapova.

Presa internationala o lauda pe Halep: Romanca a oferit o demonstratie de maiestrie tactica!

Simona Halep se afla in centrul atentiei presei sportive internationale, dupa ce s-a calificat, pentru prima data in cariera sa, intr-o semifinala a unui turneu de Mare Slem.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele Roland Garros: A fost o zi perfecta pentru mine

Romanca Simona Halep, calificata miercuri in semifinale la Roland Garros, a declarat ca a avut o zi perfecta dupa ce a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetova. Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv.

Simona Halep, pentru prima data in sferturile de finala la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa, jucatoarea de tenis din Constanta Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roland Garros, considerat unul dintre cele mai importante turnee, potrivit surselor din presa.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros. Florin Mergea, in semifinale la dublu

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. A patra jucatoare a lumii si cap de serie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )