Libnet.ro
UNICEF

13:31

Halep - Lisicki 6-4, 6-0. Eugenie Bouchard, urmatoarea adversara, in semifinalele Wimbledon

România Liberă România Liberă,
Halep - Lisicki 6-4, 6-0. Eugenie Bouchard, urmatoarea adversara, in semifinalele Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, prima romanca din istorie care reuseste acest lucru. Halep, cap de serie numarul 3, a invins-o, in sferturi, pe nemtoaica Sabine Lisicki, locul 19 WTA, cu scorul de 6-4, 6-0. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Prezentare Eugenie Bouchard - Cine este adversara Simonei Halep din semifinale

Eugenie Bouchard este jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni in semifinalele de la Wimbledon. In varsta de 20 de ani, jucatoarea din Canada s-a impus in 2012 pe iarba londoneza in competitia rezervata junioarelor. Simona si Eugenie s-au intalnit o singura data de-a lungul timpului, iar castig de cauza a avut Halep.

Eugenie Bouchard: Va fi greu cu Halep. Noi suntem noua generatie!

Viitoarea adversara a Simonei Halep din semifinalele turneului de la Wimbledon, Eugenie Bouchard, declara ca ii va fi greu in meciul cu romanca. Bouchard spune ca isi doreste sa ajunga mai departe de semifinale de aceasta data, dupa ce, la celelalte trei turnee de Grand Slam ale anului, s-a oprit in aceasta faza.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:00), precedat de Safarova - Kvitova (15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:00 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova care incepe la 15:00, de asemenea live in aceasta pagina.

Eugenie Bouchard se teme de Simona Halep! Va fi o partida grea

Sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 13 WTA si favorita numarul 13, a declarat ca meciul cu Simona Halep, de joi, din semifinalele turneului de la Wimbledon, va fi foarte dificil, deoarece romanca joaca.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:30)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:30 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova.

Eugenie Bouchard: Va fi o partida grea cu Halep, am vazut ca joaca foarte bine

Sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 13 WTA, a declarat ca meciul cu Simona Halep, de joi, din semifinalele turneului de la Wimbledon, va fi foarte dificil deoarece romanca joaca foarte bine. Va fi o partida.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi ora 15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc de la ora 15:00.

Adversara lui Halep in semifinalele de la Wimbledon: revelatia Eugenie Bouchard

Simona Halep va avea parte de un adversar dificil in semifinalele de la Australian Open, Eugenie Bouchard, o jucatoare aflat pe val, exact ca si romanca. in acest an, canadianca joaca a treia semifinala de Mare Slem consecutiva, din primele trei posibile!.

Cine este Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep in semifinale la Wimbledon

Eugenie Bouchard s-a calificat in a treia semifinala consecutiva de Mare Slem, dupa cele jucate la Australian Open si Roland Garros.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon: Romanca o va avea ca adversara pe canadianca Eugenie Bouchard

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele turneului Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe germanca Sabine Lisicki, locul 19 WTA, cu scorul 6-4, 6-0. Halep este prima romanca ce se califica in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )