Libnet.ro
UNICEF

14:16

Halep, premiata de WTA, pentru a doua cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. Cine e pe primul loc

România Liberă România Liberă,
Halep, premiata de WTA, pentru a doua cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. Cine e pe primul loc

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit locul al doilea in topul facut de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. continuă pe România Liberă

Cea mai frumoasa lectie de iubire. Un fotograf le-a scris povestea pe Facebook

Un fotograf american, pe nume Brandon Stanton, a initiat un proiect inedit, inca din vara anului 2010, intitulat Humans of New York, prin care fotografiaza oamenii pe strada si le afla povestile. De.

Vita Stroganoff. Cea mai buna reteta

Cred ca Vita Strognoff este pentru rusi, precum pastele Carbonara pentru italieni. Este foarte gustoasa, nu ai nevoie de multe ingrediente si este nevoie de doar cativa pasi pentru a prepara cea mai buna reteta de vita Stroganoff. Calitatea carnii este foarte importanta. Evita cubuletele de carne gata taiate pentru tocanita si cumpara muschi de vita sau carne pentru friptura. Serveste cu piure de cartofi, orez sau paste.

Temperaturi record! Cea mai calda noapte de februarie

Vremea a continuat sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii. Miercuri, 3 februarie, a fost cea mai calda noapte de februarie din ultimii ani. 11 grade Celsius s-au inregistrat in sudul tarii. Nu mai.

Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a anuntat rezultate financiare record cu o cifra de afaceri anuala de 75 miliarde dolari, reactia bursei fiind favorabila. Alphabet este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata peste cea a Apple. Ambele companii valoreaza peste 530 miliarde dolari. Alphabet a anuntat pentru prima oara si rezultatele financiare ale divziilor ce mizeaza pe proiecte iesite din comun, precum masinile autonome.

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

Alphabet devine oficial cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a devenit dupa primele tranzactii bursiere de marti cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata de 543 miliarde dolari. Apple are o capitalizare cu peste 10 mld dolari mai mica si in februarie 2010 a fost ultima oara cand Google era mai valoroasa ca Apple. Pe atunci ambele companii valorau sub 200 miliarde dolari, acum capitalizarea este de peste 500 miliarde dolari.

Apple a fost detronata. Alphabet Inc este acum cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani,.

Alphabet Inc. detroneaza Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani, informeaza Reuters.

Simona Halep nominalizata la lovitura lunii ianuarie (video)

WTA a nominalizat-o pe Simona Halep alaturi de alte patru jucatore pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie in circuitul mondial.

FOTO Cea mai tare poza cu Simona Halep. Ipostaza in care jucatoarea noastra nu a mai fost vazuta niciodata

Simona Halep este vedeta echipei de Fed Cup a Romaniei, lucru normal tinand cont ca este a treia jucatoare din circuitul feminin mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )