Libnet.ro
UNICEF

21:15

Halep, prima reactie dupa infrangerea cu Sharapova

Online Sport Online Sport,
Halep, prima reactie dupa infrangerea cu Sharapova

Simona Halep a luptat pana la ultima minge pentru a-i tine piept puternicei Maria Sharpova, luni noapte, in primul tur la US Open, insa a pierdut pentru a saptea oara in cariera in fata rusoaicei. continuă pe Online Sport

Simona Halep, prima reactie dupa ce a aflat ca o va avea adversara pe Sarapova

Simona Halep a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului cu Maria Sarapova. Simona a povestit cum a aflat ca va juca impotriva Sarapovei, scrie Adevarul. Eram pe terenul de tenis,.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Sharapova: Sunt trista ca am pierdut, dar cred am dat tot ce am putut

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat ca a dat tot ce a putut in meciul cu Maria Sharapova, locul 146 WTA, fosta numarul 1 mondial, pierdut in primul tur la US Open, informeaza wtatennis. com.

Rusii se implica in duelul Halep Sharapova: Simona ar trebui sa fie speriata!. Argumentul sefului federatiei

Simona Halep 2 WTA) si Maria Sharapova 146 WTA) urmeaza sa se intalneasca pentru a 7-a oara in circuitul WTA in noaptea de luni spre marti. Bilantul precedentelor partide e de 6-0 pentru rusoaica de 30 de ani.

Liga 1: Concordia Chiajna - FC Viitorul 1-2/ Echipa lui Gica Hagi a obtinut prima victorie dupa sase etape

FC Viitorul a obtinut, duminica, in deplasare, prima victorie dupa sase etape, scor 2-1 cu Concordia Chiajna, intr-un meci din runda a opta a Ligii I. Aflata doar la a doua victorie in actuala editie a campionatului, echipa lui Gica Hagi ocupa locul noua in clasament, cu opt puncte.

Ilie Nastase, reactie furibunda dupa infrangerea lui Halep

Ilie Nastase a vorbit despre eliminarea Simonei Halep inca din primul tur la US Open, in fata Mariei Sarapova, scor 6-4, 4-6, 6-3. Fostul tenismen a lansat cateva atacuri la adresa rusoaicei, dar s.

Simona Halep joaca marti, dupa ora 2:00, cu Maria Sarapova in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, marti, nu inainte de ora 2. 00, pe rusoaica Maria Sarapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie News. ro. Aceasta partida va deschide sesiunea de seara pe Arthur Ashe Stadium, arena principala de la Flushing Meadows.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ultimul test balistic al Coreei de Nord: Acest regim a semnalat dispretul sau fata de toti membri Organizatiei Natiunilor Unite

Presedintele american Donald Trump a atentionat din nou, marti, Coreea de Nord, afirmand ca toate optiunile sunt pe masa, dupa ce Phenianul a lansat o racheta balistica deasupra.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )