Libnet.ro
UNICEF

17:16

Halle Berry nu a facut dus timp de doua luni pentru a intra in pielea unui personaj

România Liberă România Liberă,
Halle Berry nu a facut dus timp de doua luni pentru a intra in pielea unui personaj

Actrita Halle Berry a dezvaluit ca nu s-a spalat doua luni, pentru a intra in pielea unei tinere dependente de cocaina, personaj pe care l-a interpretat in filmul Febra iubirii/ Jungle Fever 1991), de Spike Lee, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sanitas da Guvernului doua luni pentru cresterea salariilor din sanatate si asistenta social

Sanitas a respins oferta Guvernului de majorare a salariilor din sanatate si asistenta sociala mai mici de 1. 500 de lei, conform unui comunicat al sindicalistilor. Consilul National al Sanitas cere cresteri salariale pentru toti angajatii si da Guvernului un termen de doua luni pentru negocieri.

Actrita Halle Berry marturiseste ca nu a facut baie timp de doua luni de zile pentru a intra in pielea unui personaj

Actrita Halle Berry a declarat recent ca nu a facut baie vreme de doua luni la inceputul carierei, pregatindu-se pentru rolul unei dependente de cocaina. Vedeta si-a facut debutul in actorie in drama Febra.

Moartea actorului Sorin Saguna, invaluita in incertitudini. A avut febra continuu, timp de aproape doua luni

Boala care l-a rapus pe actorul Sorin Saguna s-a declansat in preajma sarbatorilor pascale. A fost internat la Spitalul Matei Bals, unde i s-a pus un prim diagnostic de toxoplasmoza, o boala pe care o transmit pisicile ori din consumul de carne nepreparata termic suficient. Nu a fost insa un diagnostic cert. Medicii i-au administrat un tratament costisitor pentru care familia baiatului a vandut apartamentul si a facut credite la banci.

Victor Ponta va merge la Cotroceni, luni, pentru a discuta cu presedintele Basescu reducerea CAS

Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca premierul Ponta se va prezenta luni la PalatulCotroceni, ocazie cu care va discuta cu presedintele Basescu despre reducerea contributiilor de asigurari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )