Libnet.ro
UNICEF

17:30

HALUCINANT: PSD a folosit o IMAGINE DIN RUSIA in mesajul in care a anuntat ca incepe construirea Autostrazii Moldovei

B1 B1,
HALUCINANT: PSD a folosit o IMAGINE DIN RUSIA in mesajul in care a anuntat ca incepe construirea Autostrazii Moldovei

Fenomenul sieu a cuprins toata tara. Sute de angajati din Romania si-au oprit vineri activitatea, timp de 15 minute, pentru a atrage atentia ca tara nu are autostrazi. Iar in acest context, PSD a anuntat,. continuă pe B1

Stirile ProTV: PSD a anuntat ca incepe construirea Autostrazii Moldovei folosind o imagine din Rusia. FOTO

PSD a anuntat pe Facebook ca vineri la ora 12:30 vor incepe lucrarile pentru Autostrada Moldovei, folosind o imagine din Rusia.

Rusia: Legea care amendeaza insultele la adresa statului a fost adoptata de parlamentari si trimisa lui Putin pentru semnare

Parlamentul Rusiei a adoptat miercuri un set controversat de legi care vor transforma in infractiuni jignirea statului, precum si raspandirea de fake news, sfidand avertizarile din partea criticilor care spun ca astfel s-ar deschide calea catre cenzurarea disidentilor, relateaza Reuters.

O pagina din Gazeta Matematica a devenit virala politic. Mesajul care a starnit imaginatia internautilor

O pagina dintr-un supliment al revistei Gazeta Matematica a devenit virala pe internet pentru un mesaj care se refera la nulitati. La un exercitiu despre numerele nule apare explicatia: O nulitate ridicata la.

INCREDIBIL! Ucigasul terifiant din Noua Zeelanda, care se pare ca avea scris numele lui Stefan Cel Mare pe arma, postase si un clip in limba romana pe Facebook (VIDEO)

Ucigasul Brenton Tarrant, care si-a transmis live pe Facebook macelul din Noua Zeelanda, in urma caruia au decedat deja 49 de persoane, a postat pe acelasi cont un videoclip care are o denumire in limba.

Adrian Nastase, despre singurul loc din lume pentru care materialele de constructie au fost comandate in 35 de tari

Adrian Nastase se afla in vacanta in Abu Dhabi. Si pentru ca s-a obisnuit sa-si tina la curent cititorii blogului cu locurile pe care le viziteaza, fostul premier a scris cateva randuri despre unul dintre.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )