Libnet.ro
UNICEF

19:00

Hamas accepta un armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hamas accepta un armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Negociatorii palestinieni au acceptat o propunere a Egiptului privind instituirea unui armistitiu de 72 de ore cu Israelul, anunta surse diplomatice citate de postul Fox News. continuă pe Ziarul Bursa

Hamas si-a dat acordul pentru un nou armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Negociatorii palestinieni au acceptat o propunere a Egiptului privind instituirea unui armistitiu de 72 de ore cu Israelul, anunta surse diplomatice citate de postul Fox News. Nu este clar daca armistitiul va fi respectat si de Israel, care a continuat duminica raidurile aeriene in Fasia Gaza.

Fox News: Hamas accepta un armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Negociatorii palestinieni au acceptat o propunere a Egiptului privind instituirea unui armistitiu de 72 de ore cu Israelul, anunta surse diplomatice citate de postul Fox News, informeaza Mediafax.

Oficial israelian: Israelul a acceptat un armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Israelul a acceptat duminica propunerea Egiptului privind o incetare a focului de 72 de ore in Fasia Gaza, au anuntat oficiali guvernamentali israelieni, citati de AFP. Israelul a acceptat.

Hamas refuza prelungirea armistitiului in Fasia Gaza, dat fiind ca Israelul ii refuza solicitarile

Miscarea islamista Hamas, care controleaza Fasia Gaza, a anuntat, vineri, la Cairo ca nu va prelungi armistitiul in enclava palestiniana, relateaza AFP. Hamas este nemultumita de faptul ca Israelul nu.

Hamas refuza prelungirea armistitiului in Fasia Gaza

Miscarea islamista Hamas, care controleaza Fasia Gaza, a anuntat astazi, la Cairo, ca nu va prelungi armistitiul in enclava palestiniana, in vigoare de trei zile, motivand ca Israelul refuza solicitarile sale, transmite presa internationala.

Hamas accepta un nou armistitiu de 72 de ore in Fasia Gaza

Palestinienii dinHamas au acceptat, duminica, un armistitiu de 72 de ore cu Israelul, la propunerea Egiptului. Informatia este lansata de surse diplomatice citate de FoxNews, fara sa se cunoasca.

Israelul si organizatia Hamas au cazut de acord asupra unui armistitiu de 72 de ore

Negociatorii palestinieni ai Hamas si cei ai statului Israel au acceptat o propunere a Egiptului privind instituirea unui armistitiu de 72 de ore , anunta surse diplomatice citate, de Reuters.

Hamas: Nu exista niciun acord de prelungire a armistitiului in Fasia Gaza

Seful-adjunct al miscarii Hamas, Moussa Abu Marzouk, a declarat miercuri ca nu exista un acord privind prelungirea cu 72 de ore a armistitiului cu Israel in Fasia Gaza, care expira vineri, informeaza AFP. Nu.

UPDATE Fasia Gaza: Hamas refuza prelungirea armistitiului. Rachete lansate din Gaza inspre Israel, dupa expirarea armistitiului

Miscarea islamista Hamas, care controleaza Fasia Gaza, a anuntat vineri, la Cairo, ca nu va prelungi armistitiul in enclava palestiniana, in vigoare de trei zile, motivand ca Israelul refuza solicitarile sale. Cel putin cinci rachete au fost lansate vineri din Fasia Gaza inspre Israel la expirarea unui armistitiu de trei zile, in timp ce miscarile palestiniene au anuntat ca nu il vor prelungi, a declarat armata israeliana.

Peste 10 rachete lansate din Fasia Gaza spre Israel, dupa expirarea armistitiului

Cel putin 10 rachete au fost lansate vineri din Fasia Gaza inspre Israel, la expirarea unui armistitiu de trei zile, in timp ce miscarile palestiniene au anuntat ca nu il vor prelungi, a declarat armata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )