Libnet.ro
UNICEF

22:45

CE Handbal (f): Ungaria - Romania 20-19/ Gust amar

Hotnews Hotnews,
 CE Handbal (f): Ungaria - Romania 20-19/ Gust amar

Romania a pierdut prima partida din Grupa Principala I de la Campionatul European de handbal feminin, tricolorele fiind depasite de Ungaria, scor 20-19, dupa o partida cu un final dramatic. In urma acestui rezultat, calificarea in semifinale ramane o utopie pentru nationala pregatita de Gheorghe Tadici. continuă pe Hotnews

LIVE SCORE: Ungaria-Romania 20-19(min 57), la Campionatul European de handbal

Romania debuteaza sambata seara in grupa I principal de la Campionatul European de Handbal cu echipa tarii gazda, Ungaria.

Ungaria-Romania 20-19, in grupa principala I la Campionatul European de handbal

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, scor 19-20, primul din grupa principala I de la Campionatul European de Handbal. Romancele au avut meciul in mana in partea a doua, dar au pierdut meciul in ultimele zece minute. Paula Ungureanu a fost desemnata cea mai buna jucatoare a Romaniei.

Ungaria - Romania 20-19, la Campionatul European de handbal. Ne-am luat adio de la medalii

Romania a pierdut la un gol diferenta jocul cu Ungaria de la Campionatul European de handbal feminin si nu mai are sanse la calificare in semifinale.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina (19:15)

Onlinesport. ro transmite joi seara live text de la ora 19:15 meciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ungaria

Romania incepe faza grupelor principale la Campionatul European cu o partida de foc impotriva uneia dintre gazdele turneului final, Ungaria.

MINUT cu MINUT Handbal Campionatul European: Romania-Ungaria

Romania a inceput faza grupelor principale la Campionatul European cu o partida de foc impotriva uneia dintre gazdele turneului final, Ungaria.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina 12-9

Onlinesport. ro transmitemeciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European. Romania a ratat la cateva secunde victoria cu Danemarca si are nevoie de un succes contra Ucrainei pentru a se califica in faza grupelor principale. Pentru echipa noastra chiar si un egal este sinonim cu obtinerea promovarii in faza urmatoare.

MINUT cu MINUT Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina

Onlinesport. ro a transmis meciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European. Romania a ratat la cateva secunde victoria cu Danemarca si avea nevoie de un succes contra Ucrainei pentru a se califica in faza grupelor principale.

LIVE SCORE: Ungaria-Romania, ora 21.30, la Campionatul European de handbal

Romania debuteaza sambata seara in grupa I principal de la Campionatul European de Handbal cu echipa tarii gazda, Ungaria.

LIVE SCORE: Ungaria-Romania 8-5(min 23), la Campionatul European de handbal

Romania debuteaza sambata seara in grupa I principal de la Campionatul European de Handbal cu echipa tarii gazda, Ungaria.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )