Libnet.ro
UNICEF

15:01

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ungaria

Online Sport Online Sport,
LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ungaria

Romania incepe faza grupelor principale la Campionatul European cu o partida de foc impotriva uneia dintre gazdele turneului final, Ungaria. continuă pe Online Sport

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina 12-9

Onlinesport. ro transmitemeciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European. Romania a ratat la cateva secunde victoria cu Danemarca si are nevoie de un succes contra Ucrainei pentru a se califica in faza grupelor principale. Pentru echipa noastra chiar si un egal este sinonim cu obtinerea promovarii in faza urmatoare.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina (19:15)

Onlinesport. ro transmite joi seara live text de la ora 19:15 meciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ungaria (21:30)

Romania incepe faza grupelor principale la Campionatul European cu o partida de foc impotriva uneia dintre gazdele turneului final, Ungaria.

MINUT cu MINUT Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina

Onlinesport. ro a transmis meciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European. Romania a ratat la cateva secunde victoria cu Danemarca si avea nevoie de un succes contra Ucrainei pentru a se califica in faza grupelor principale.

MINUT cu MINUT Handbal Campionatul European: Romania-Ungaria

Romania a inceput faza grupelor principale la Campionatul European cu o partida de foc impotriva uneia dintre gazdele turneului final, Ungaria.

Adversarele si programul Romaniei in grupa principala la Campionatul European

Romania s-a calificat in grupele principale la Campionatul European dupa victoria cu Ucraina si va avea trei meciuri de foc incepand de sambata cand vom intalni tara gazda Ungaria. Toate meciurile Romaniei din grupa principala vor fi live text pe onlinesport. ro .

LIVE SCORE: Ungaria-Romania, ora 21.30, la Campionatul European de handbal

Romania debuteaza sambata seara in grupa I principal de la Campionatul European de Handbal cu echipa tarii gazda, Ungaria.

LIVE SCORE: Ungaria-Romania 8-5(min 23), la Campionatul European de handbal

Romania debuteaza sambata seara in grupa I principal de la Campionatul European de Handbal cu echipa tarii gazda, Ungaria.

LIVE SCORE: Ungaria-Romania 20-19(min 57), la Campionatul European de handbal

Romania debuteaza sambata seara in grupa I principal de la Campionatul European de Handbal cu echipa tarii gazda, Ungaria.

Ungaria-Romania 20-19, in grupa principala I la Campionatul European de handbal

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, scor 19-20, primul din grupa principala I de la Campionatul European de Handbal. Romancele au avut meciul in mana in partea a doua, dar au pierdut meciul in ultimele zece minute. Paula Ungureanu a fost desemnata cea mai buna jucatoare a Romaniei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )