Libnet.ro
UNICEF

01:05

Handbal feminin: CSM Bucuresti, victorie in fata FC Midtjylland in Liga Campionilor

Antena3 Antena3,
Handbal feminin: CSM Bucuresti, victorie in fata FC Midtjylland in Liga Campionilor

CSM Bucuresti a invins formatia daneza FC Midtjylland cu scorul de 24-22 10-12), vineri, in Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu din Capitala, in Grupa principala II a Ligii Campionilor la handbal. continuă pe Antena3

CSM Bucuresti a invins echipa daneza FC Midtjylland, in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a invins, vineri seara, echipa daneza, FC Midtjylland, intr-un meci din grupa principala 2 a Ligii Campionilor, cu scorul de 24-22.

CSM Bucuresti - FC Midtjylland 24-22. Victorie dramatica pentru bucurestence in Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti a obtinut un succes deosebit de important, dupa ce a reusit sa invinga FC Midtjylland cu 24-22, intr-un meci din Grupa a 2-a a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucuresti revine spectaculos si castiga in fata lui Midtjylland

Campioanele de la CSM Bucuresti s-au revansat, vineri seara, intr-o Polivalenta arhiplina pentru esecul cu Vardar de saptamana trecuta si au obtinut cea dintai victorie in Grupa 2 princiapala a Ligii Campionilor.

HCM Baia Mare intra in cartile calificarii in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. Si CSM Bucuresti are un meci greu, dupa esecul cu Vardar Skopje

HCM Baia Mare a pus in clasament primele puncte saptamana trecuta, si acum forteaza accederea intre primele patru echipe din grupa unu principala a Ligii Campionilor.

Tomas Ryde va continua la nationala de handbal feminin a Romaniei

Antrenorul nationalei de handbal feminin a Romaniei, suedezul Tomas Ryde, care a cucerit luna trecuta cu tricolorele medalia de bronz la CM din Danemarca, a anuntat, marti, ca si-a prelungit contractul cu FR Handbal in 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )