Libnet.ro
UNICEF

23:45

Handbal masculin: Dinamo Bucuresti a castigat Supercupa Romanei

România Liberă România Liberă,
Handbal masculin: Dinamo Bucuresti a castigat Supercupa Romanei

Dinamo Bucuresti a castigat Supercupa Romaniei la handbal masculin, invingand in finala echipa CSM Bucuresti cu scorul de 29-25 15-9) in acest fel, Dinamo Bucuresti a castigat al doilea trofeu al sezonului dupa Campionatul Romaniei. Dinamovistii au inceput meciul de forta, conducand cu 7-0 in minutul 9. Pe parcursul, meciului CSM Bucuresti a incercat sa recupereze diferenta dar nu a reusit sa se apropie la mai putin de trei goluri. Partida a fost presarata cu numeroase duritati si eliminari de doua minute. continuă pe România Liberă

Campioana Romanieila handbal feminin, CSM Bucuresti, a castigat si Supercupa

Campioana la handbal femininin, CSM Bucuresti, a castigat in premiera Supercupa Romaniei dupa ce a invins finalista Cupei Romaniei, CSM Roman, cu scorul de 23-17.

Campioana la handbal feminin, CSM Bucuresti, a castigat in premiera Supercupa Romaniei

Campioana la handbal femininin, CSM Bucuresti, a castigat in premiera, sambata, la Bucuresti, primul trofeu al sezonului - Supercupa Romaniei - dupa ce a invins finalista Cupei Romaniei, CSM Roman, cu scorul de 23-17 13-6).

Dinamo Bucuresti, campioana la handbal masculin, a castigat Supercupa Romaniei

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a castigat, sambata seara, Supercupa Romaniei, dupa ce a invins vicecampioana si detinatoarea Cupei Romaniei, CSM Bucuresti, cu scorul de 29-25 15-9), informeaza News. ro.

Handbal feminin: CSM Bucuresti a castigat Supercupa Romaniei

CSM Bucuresti a castigat Supercupa Romaniei la handbal feminin, dupa ce a dispus de CSM Roman cu scorul de 23-17 13-6), sambata, in Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu din Bucuresti.

CSM Bucuresti a castigat Supercupa Romaniei

Handbalistele de la CSM Bucuresti au obtinut, sambata seara, Supercupa Romaniei, singurul trofeu care lipsea din palmaresul detinatoarei Ligii Campionilor.

CSM Bucuresti a castigat Supercupa Romaniei

CSM Bucuresti a castigat Supercupa Romaniei la handbal feminin, dupa ce a dispus de CSM Roman cu scorul de 23-17, sambata, in Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )