Libnet.ro
UNICEF

16:00

HANDBAL ROMANIA - RUSIA: Portarul cu 1.000 de maini!. Prestatia portarului Denisa Dedu in atentia intregului continent (VIDEO)

B1 B1,
HANDBAL ROMANIA - RUSIA: Portarul cu 1.000 de maini!. Prestatia portarului Denisa Dedu in atentia intregului continent (VIDEO)

Prestatia portarului Denisa Dedu din meciul de handbal Romania - Rusia a atras atentia si laudele intregului continent, anunta Digi Sport. Site-ul oficial al Campionatului European a numit-o pe. continuă pe B1

HANDBAL: ROMANIA - RUSIA, scor 22-17. Victorie de EXCEPTIE a romancelor contra campioanei olimpice

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins Nationala Rusiei, in cel de-al doilea meci de la Campionatul European, cu scorul 22-17. Tricolorele au avut o prima repriza.

Dedu, portarul cu 1.000 de maini: lumea handbalului, uluita de Denisa Dedu. Imagini cu o parada senzationala

Romania a invins Rusia cu 22-17 in cel de al doilea meci de la Campionatul European, iar prestatia jucatoarei dintre buturi a fost, pur si simplu, fantastica.

MINUT cu MINUT Romania-Rusia la Campionatul European de handbal

Romania a intalnit Rusia, miercuri de la 19:30 live text in aceasta pagina, in al doilea meci din Grupa D la Campionatul European de handbal din Suedia.

LIVE Romania-Rusia la Campionatul European de handbal (19:30)

Romania intalneste Rusia, miercuri de la 19:30 live text in aceasta pagina, in al doilea meci din Grupa D la Campionatul European de handbal din Suedia.

Azi incepe Campionatul European de Handbal, Romania e a saptea favorita. Sa spunem pas acestui turneu

Romania e cotata cu putine sanse la medalii inaintea Campionatului European de Handbal Feminin, iar fostul selectioner Radu Voina spune ca nu trebuie sa avem mari asteptari de la o nationala prinsa intr-un schimb de generatii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )