Libnet.ro
UNICEF

21:30

HAOS la un meci din Cupa Romaniei! Suporterii au fost GAZATI dupa ce au strigat M... PSD! (FOTO)

B1 B1,
HAOS la un meci din Cupa Romaniei! Suporterii au fost GAZATI dupa ce au strigat M... PSD! (FOTO)

Incidente violente au avut loc joi in timpul partidei Pescarusul Sarichioi Otelul Galati din turul II al Cupei Romaniei . Agentii de paza au folosit gaze lacrimogene pe cei 40 de suporteri galateni. continuă pe B1

Craiova lui Mititelu eliminata din Cupa Romaniei

U Craiova 1948 SA, echipa de Liga a 3-a patronata de Adrian Mititelu, a parasit Cupa Romaniei in turul doi al fazei nationale.

La Liga: Un meci din fiecare sezon se va disputa n SUA - Acord pentru urmatorii 15 ani

Liga Spaniola de Fotbal a anuntat, joi, ca a ajuns la un acord pe 15 ani cu Relevant, firma care organizeaza turneul amical International Champions Cup, pentru promovarea fotbalului in SUA si Canada. Astfel, un meci din fiecare sezon al campionatului din Spania se va juca in SUA.

VERDICT CRUNT in cazul represiunii din Piata Victoriei: A fost orchestrata in laboratoarele PSD! Tara este impinsa spre dictatura

Detinutii politici din Constanta au reactionat dupa evenimentele violente din Piata Victoriei. Paul Andreescu, detinut politic din rezistenta anticomunista, a fost arestat la 17 ani pentru intentii.

Femeia jandarm batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata

Update:Femeia jandarmbatuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata. Stefania, in varsta de 23 de ani, aparasit spitalul pe o iesire aflata in renovare, cu o masina civila.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3326 seconds )