Libnet.ro
UNICEF

13:30

Haos in Venezuela. Maduro anunta ruperea relatiilor diplomatice cu SUA. Ciocniri pe strazi

Antena3 Antena3,
Haos in Venezuela. Maduro anunta ruperea relatiilor diplomatice cu SUA. Ciocniri pe strazi

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a anuntat miercuri ca tara sa intrerupe relatiile diplomatice cu Statele Unite, dupa ce Donald Trump l-a recunoscut pe liderul opozitiei, Juan Guaido, ca presedinte. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Climat exploziv n Venezuela: Seful Parlamentului, Juan Guaido, se autoproclama presedinte n exercitiu / Trump l recunoaste ca presedinte interimar / Maduro anunta ruperea relatiilor diplomatice cu SUA

Juan Guaido, presedintele Parlamentului din Venezuela, controlat de opozitie, s-a autoproclamat miercuri presedinte in exercitiu al tarii, in fata a mii de partizani reuniti la Caracas, scrie AFP. SUA, Canada, Brazilia si Peru il recunosc pe Guaido drept presedinte interimar. Mai mult, Washingtonul avertizeaza ca toate optiunile sunt avute in vedere daca Maduro recurge la forta. in replica, Maduro anunta ca Venezuela rupe relatiile diplomatice cu Statele Unite. O manifestatie de amploare se desfasoara in capitala Venezuelei. ---------------------------00:50 UE face apel la ascultarea vocii poporului si cere organizarea de alegeri libere si credibile23:05 Ciocniri intre fortele de ordine si manifestanti ai opozitiei la Caracas21:26 Fortele de securitate au tras cu gaze lacrimogene impotriva manifestantilor de opozitie care blocheaza o autostrada in Caracas Reuters).

VIDEO Climat exploziv n Venezuela: Seful Parlamentului, Juan Guaido, se autoproclama presedinte n exercitiu / Trump l recunoaste ca presedinte interimar / Maduro anunta ruperea relatiilor diplomatice cu SUA

Juan Guaido, presedintele Parlamentului din Venezuela, controlat de opozitie, s-a autoproclamat miercuri presedinte in exercitiu al tarii, in fata a mii de partizani reuniti la Caracas, scrie AFP. O manifestatie de amploare se desfasoara in capitala Venezuelei. ---------------------------23:05 Ciocniri intre fortele de ordine si manifestanti ai opozitiei la Caracas VIDEO)22:35 Maduro anunta ca Venezuela rupe relatiile diplomatice cu Statele Unite21:28 Canada, Brazilia si Peru il recunosc pe Guaido drept presedinte21:26 Fortele de securitate au tras cu gaze lacrimogene impotriva manifestantilor de opozitie care blocheaza o autostrada in Caracas Reuters)21:10 Washingtonul avertizeaza ca toate optiunile sunt avute in vedere daca Maduro recurge la forta.

UPDATE VIDEO Climat exploziv n Venezuela: Seful Parlamentului, Juan Guaido, se autoproclama presedinte n exercitiu / Trump l recunoaste ca presedinte interimar / Maduro anunta ruperea relatiilor diplomatice cu SUA

Juan Guaido, presedintele Parlamentului din Venezuela, controlat de opozitie, s-a autoproclamat miercuri presedinte in exercitiu al tarii, in fata a mii de partizani reuniti la Caracas, scrie AFP. O manifestatie de amploare se desfasoara in capitala Venezuelei. ---------------------------00:50 UE face apel la ascultarea vocii poporului si cere organizarea de alegeri libere23:05 Ciocniri intre fortele de ordine si manifestanti ai opozitiei la Caracas22:35 Maduro anunta ca Venezuela rupe relatiile diplomatice cu Statele Unite21:28 Canada, Brazilia si Peru il recunosc pe Guaido drept presedinte21:26 Fortele de securitate au tras cu gaze lacrimogene impotriva manifestantilor de opozitie care blocheaza o autostrada in Caracas Reuters)21:10 Washingtonul avertizeaza ca toate optiunile sunt avute in vedere daca Maduro recurge la forta.

Criza politica in Venezuela. Trump il recunoaste pe liderul Opozitiei drept presedinte interimar al tarii. Maduro anunta ruperea relatiilor diplomatice cu Statele Unite (VIDEO)

UPDATE: Nicolas Maduro a declarat ca rupe relatiile diplomatice cu Statele Unite, dupa ce administratia Trump a transmis ca-l recunoaste pe liderul Opozitiei venezuelene drept presedinte interimar al.

VIDEO Insurectie in Venezuela: Maduro aresteaza 27 de militari

Douazeci si sapte de militari au fost arestati dupa ce s-au ridicat impotriva regimului presedintelui Nicolas Maduro, cu doua zile inaintea unei manifestatii organizate la apelul opozitiei in vederea cererii unui Guvern de tranzitie, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )