Libnet.ro
UNICEF

16:30

Harta alegerilor locale

România Liberă România Liberă,
Harta alegerilor locale

Romania libera va prezinta in serial principalii candidati pentru primariile din orasele resedinta de judet. Teritoriile de la grantia de vest ale tarii au ca element comun o cota de popularitate scazuta a PSD, cel mai puternic partid din Romania. in aceste zone, social-democratii se zbat sa convinga electoratul ca se schimba la fata: sustin candidati independenti, promoveaza tineri pe liste sau bat palma, in culise, cu UDMR. continuă pe România Liberă

Harta alegerilor locale - Banat, Crisana, Maramures: PSD mimeaza schimbarea la fata

Romania libera va prezinta in serial principalii candidati pentru primariile din orasele resedinta de judet. Teritoriile de la grantia de vest ale tarii au ca element comun o cota de popularitate scazuta a PSD, cel mai puternic partid din Romania. in aceste zone, social-democratii se zbat sa convinga electoratul ca se schimba la fata: sustin candidati independenti, promoveaza tineri pe liste sau bat palma, in culise, cu UDMR.

LISTA NEAGRA a alegerilor locale 2016

Romania Curataa analizat in ultimele saptamani candidatii care lupta pentru functia de primar la Bucuresti, sectoarele acestuia si in municipiile resedinta de judet. Conform informatiilor obtinute a rezultatLista Neagra a alegerilor locale 2016.

Fara referendum in ziua alegerilor locale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, astazi, sesizarea Avocatului Poporului privind Ordonanta de Urgenta a Guvernului care permite organizarea si desfasurarea referendumului local la aceeasi data cu alegerile locale, cu utilizarea acelorasi sectii de votare, birouri electorale de circumscriptie si stampile, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )