Libnet.ro
UNICEF

07:30

LISTA NEAGRA a alegerilor locale 2016

Adevărul Adevărul,
LISTA NEAGRA a alegerilor locale 2016

Romania Curataa analizat in ultimele saptamani candidatii care lupta pentru functia de primar la Bucuresti, sectoarele acestuia si in municipiile resedinta de judet. Conform informatiilor obtinute a rezultatLista Neagra a alegerilor locale 2016. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. Monica Macovei vrea amanarea alegerilor din Capitala

Presedintele Partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei, cere amanarea alegerilor locale din Capitala, sustinand ca nu este indeplinita premisa unor alegeri corecte, deoarece semnaturile de.

Azi are loc simularea alegerilor locale din iunie. Sistemul informatic pus la punct este necesar pentru evitarea votului multiplu

Azi are loc, la nivel national, incepand de la ora 9. 00, prima simulare a sistemului informatic pentru alegerilor locale, pentru evitarea votului multiplu, anunta Mediafax.

Parisul sfideaza lista neagra a UE si il primeste in vizita pe ministrul rus al Agriculturii

Ministrul rus al Agriculturii Aleksandr Tkacev a fost primit la Paris de catre omologul sau francez Stephane Le Foll, in pofida faptului ca numele membrului Guvernului rus a fost inscris pe o lista de sanctiuni a Uniunii Europene.

Alegeri locale 2016: Masurile pro-business de care candidatii trebuie sa tina cont pentru dezvoltarea economica locala

Alegerile locale din anul acesta vor avea loc pe 5 iunie iar situatia votului dintr-un singur tur a agitat putin apele pentru anumite formatiuni politice. Castigatorul alegerilor, indiferent de zona in care candideaza si formatiunea din care face.

METEO. Cum va fi vremea pana in ziua alegerilor locale

Meteorologii estimeaza ca temperaturile nu vor scadea sub 20 de grade Celsius, insa nici precipitatiile nu vor lipsi. Astfel, va ploua indeosebi in zilele de 24 si 25 mai, respectiv intre 30 mai si 5 iunie, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru intervalul 23 mai - 5 iunie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )