Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fara referendum in ziua alegerilor locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fara referendum in ziua alegerilor locale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, astazi, sesizarea Avocatului Poporului privind Ordonanta de Urgenta a Guvernului care permite organizarea si desfasurarea referendumului local la aceeasi data cu alegerile locale, cu utilizarea acelorasi sectii de votare, birouri electorale de circumscriptie si stampile, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Decizia Curtii Constitutionale: Nu se va organiza referendum in ziua alegerilor locale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis joi sesizarea Avocatului Poporului privind Ordonanta de Urgenta a Guvernului care permite organizarea si desfasurarea referendumului local la aceeasi data.

METEO. Cum va fi vremea pana in ziua alegerilor locale

Meteorologii estimeaza ca temperaturile nu vor scadea sub 20 de grade Celsius, insa nici precipitatiile nu vor lipsi. Astfel, va ploua indeosebi in zilele de 24 si 25 mai, respectiv intre 30 mai si 5 iunie, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru intervalul 23 mai - 5 iunie.

LISTA NEAGRA a alegerilor locale 2016

Romania Curataa analizat in ultimele saptamani candidatii care lupta pentru functia de primar la Bucuresti, sectoarele acestuia si in municipiile resedinta de judet. Conform informatiilor obtinute a rezultatLista Neagra a alegerilor locale 2016.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )