Libnet.ro
UNICEF

01:05

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platite in Uniunea Europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platite in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an. continuă pe Wall-Street Ro

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platit in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

Retailerii de moda au continuat extinderea pe piata romaneasca in 2014. HM a deschis cele mai multe magazine, Zara niciunul

Marile retele de fashion au continuat in acest an extinderea retelelor pe piata romaneasca, retailerul suedez HM si cel polonez de incaltaminte CCC inregistrand cele mai multe deschideri de magazine, in timp ce, la polul opus, grupul spaniol Inditex nu a deschis nicio noua unitate Zara sau Bershka.

Polonezii si romanii - cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant al Comisiei Europene

Polonezii si romanii ocupa cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant din Comisia Europeana, scrie The Economist, notand ca, desi functionarii europeni nu reprezinta statul de provenienta, tarile doresc sa-si plaseze oamenii in posturi-cheie.

Polonezii si romanii - cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant al CE

Polonezii si romanii ocupa cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant din Comisia Europeana, scrie The Economist, notand ca, desi functionarii europeni nu reprezinta statul de provenienta, tarile doresc sa-si plaseze oamenii in posturi-cheie.

Romania, printre tarile cu cele mai putine zile libere: Bugetarii vor avea anul viitor 13 zile libere

Anul 2015 le va aduce bugetarilor nu mai putin de 13 zile declarate libere potrivit codului muncii. Romanii nu se vor putea insa bucura din plin de acestea, deoarece cinci dintre zilele libere pica in weekend.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015. Verdict dat de cea mai severa organizatie, IIHS

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au.

Pe ce loc figureaza Bucuresti in topul oraselor europene cu cele mai mici tarife la cazare in hoteluri de cinci stele

Vacanta inseamna pentru multi dintre noi si sa ne rasfatam intr-o camera de hotel confortabila si amenajata cu gust, daca este posibil la un pret cat mai mic. Aceasta a fost si ideea de la care au pornit reprezentantii site-ului de calatorii kayak. com atunci cand au pus la punct clasamentul oraselor turistice europene unde putem gasi cazare la cele mai mici preturi intr-un hotel de cinci stele.

Una din cele mai mari petreceri de Revelion, aproape gata. Times Square are o noua infatisare

Pregatirile pentru una dintre cele mai mari petreceri din noaptea dintre ani au intrat pe ultima suta de metri. Cu patru zile inainte de Revelion, renumita sfera de cristal din Times Square a primit o noua.

Iarna anului 2012: utilaje de deszapezire stricate si drumul catre Transalpina, inchis e mai multe ori

Iarna anului 2012 le-a reamintit gorjenilor de zapezile de altadata. A fost una dintre cele mai grele ierni din ultima perioada, iar autoritatile au lucrat la foc continuu pentru a deszapezi drumurile si a debloca accesul catre localitati.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )