Libnet.ro
UNICEF

05:30

Hasotti (PNL): Geoana e singurul vinovat pentru realegerea lui Basescu. Ocupa ilegal si imoral vila RA-APPS

Hotnews Hotnews,
 Hasotti (PNL): Geoana e singurul vinovat pentru realegerea lui Basescu. Ocupa ilegal si imoral vila RA-APPS

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti il acuza public pe Mircea Geoana, ca fiind singurul vinovat pentru realegerea in functie a lui Traian Basescu in 2009, solicitandu-i sa elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupa in mod ilegal si imoral, conform unei declaratii pentru Mediafax. Declaratiile lui Puiu Hasotti vin ca reactie la criticile aduse liberalilor de senatorul PSD, Mircea Geoana, la o reuniune organizata la Buzau. continuă pe Hotnews

Hasotti il ataca pe Geoana: Este singurul vinovat pentru realegerea lui Basescu in 2009

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, il acuza public pe Mircea Geoana, ca fiind singurul vinovat pentru realegerea in functie a lui Traian Basescu in 2009, solicitandu-i sa elibereze imediat vila RA-APPS pe.

Hasotti (PNL): Atac fara precedent la Mircea Geoana.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti il acuza public pe Mircea Geoana, ca fiind singurul vinovat pentru realegerea in functie a lui Traian Basescu in 2009, solicitandu-i sa elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupa in mod ilegal si imoral, conform unei declaratii pentru Mediafax. Puiu Hasotti a reactionat la criticile aduse liberalilor de senatorul PSD,Mircea Geoana, la o reuniune organizata la Buzau. Citeste si: Geoana ataca PNL: Cei ce nu inteleg sa respecte aliatii nu merita .

Victor Piturca: Eu sunt vinovat pentru ca nu am putut sa-i facem fericiti pe fani.

Selectionerul Victor Piturca a declarat, marti seara, ca se considera vinovat pentru faptul ca jucatorii romani nu au reusit sa-i faca fericiti pe fani si sa obtina calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, conform Mediafax. Felicit echipa Greciei, care s-a calificat. A fost mai buna. Calificarea am pierdut-o la Atena, cand am pierdut cu 1-3. Am reusit o partida buna, dar din pacate nu am putut remonta cele doua goluri. Am primit un gol stupid aici, asa cum am primit si la Atena. Mi-am .

Sedinta de urgenta la PNL: Antonescu pregateste lista pentru europarlamentare.

O sedinta de urgenta a PNL are loc joi, diind convocata de presedintele Crin Antonescu, relateaza B1 TV. In aceasta perioada, liberalii se pregatesc intens de alegerile europarlamentare, astfel ca au loc mai multe intalniri regionale. PNL pregateste lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare. In acest sens, Antonescu va merge vineri la Constanta si sambata la Maglaia pentru a participa la diferite conferinte.

Daniel Constantin: Ruptura cu PNL s-a produs pentru ca nu am sustinut lupta impotriva numirii lui Kovesi la DNA

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a vorbit joi seara despre ruptura din ACD, motivand ca aceasta a survenit deoarece nu a sustinut lupta presedintelui PNL, Crin Antonescu, fata de numirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )