Libnet.ro
UNICEF

22:00

Hayssam ar urma sa fie adus miercuri la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare, ...

România Liberă România Liberă,
Hayssam ar urma sa fie adus miercuri la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare, ...

Omar Hayssam ar urma sa fie adus miercuri la Tribunalul Bucuresti TB) pentru judecarea propunerii de arestare preventiva facuta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare, transmite Mediafax. Procesul in care Hayssam este judecat pentru delapidare si inselaciune a avut termen si pe 23 iulie, cand sirianul nu a fost adus la instanta pentru ca nu a putut fi citat, . continuă pe România Liberă

Hayssam ar urma sa fie dus miercuri in fata justitiei, unde se va judeca o cerere privind arestarea sa preventiva

Sirianul Omar Hayssam ar urma sa fie dus, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de delapidare cu un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro.

Hayssam ar putea fi adus maine la Tribunalul Bucuresti

Omar Hayssam ar urma sa fie adus, maine, la Tribunalul Bucuresti pentru judecarea propunerii de arestare preventiva facuta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare, informeaza sursele de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )