Libnet.ro
UNICEF

01:05

HCM Baia Mare a mai facut un pas spre sferturile Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
HCM Baia Mare a mai facut un pas spre sferturile Ligii Campionilor

Echipa HCM Baia Mare a castigat intalnirea de pe teren propriu cu suedezele de la Savehof si se apropie de calificarea intre cele mai valoroase opt echipe ale continentului in handbalul feminin. continuă pe Online Sport

VIDEO Baia Mare a mai facut un pas spre sferturile Ligii Campionilor. HCM a invins la 10 goluri diferenta pe Savehof

HCM Baia Mare a castigat cu 34-24 duelul de acasa cu Savehof, in etapa a patra a grupelor principale din Liga Campionilor, obtinand o victorie foarte importanta in economia calificarii in sferturile competitiei.

LIGA CAMPIONILOR HCM Baia Mare - IK Savehof (live)

Meci extrem de important pentru HCM Baia Mare in Liga Campionilor. Baimarencele intalnesc in prima zi a lunii martie echipa suedeza IK Savehof in cea de-a patra partida din grupa principala 2 a EHF Champions League.

Liga Campionilor handbal: Baia Mare a facut scor cu IK Savehof. Mai aproape de sferturi

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare s-a impus cu scorul de 34-24 18-12) in fata echipei suedeze IK Savehof, in cadrul grupei a doua principala din Liga Campionilor. Elevele lui Tone Tiselj sunt tot mai aproape de sferturile competitiei.

Primaria Timisoara a mai facut un pas pentru recuperarea cinematografelor de la RADEF

O noua victorie in instanta pentru Primaria Timisoara. De aceasta data, municipalitatea a castigat la Curtea de Apel procesul cu RADEF.

Baia Mare viseaza sa devina Capitala Europeana a Culturii in 2021

Baia Mare spera ca in anul 2021 sa devina capitala Europeana a Culturii. Un prim pas in acest sens a fost facut in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local Baia Mare, atunci cand a fost infiintata Fundatia Baia Mare 2021.

VIDEO Eroul din Vin Romanii s-a intors la saracia din Baia Mare. Nu va sta mult si pleaca din nou in Marea Britanie

Blocurile sociale locuite in special de rromi din zona strazii Horea din Baia Mare au devenit un laitmotiv pentru televiziunile britanice care vin si filmeaza in aceste blocuri pline de gunoaie. Asa s-a intamplat si ultima data, cu cei de la Channel 4 care au venit si l-au filmat pe Sandu si familia lui.

Simptome de gripa la Spitalul Judetean Baia Mare. Acces restrictionat in trei dintre sectiile spitalului

Numarul mare de viroze respiratorii, dar si primele simptome ale gripei au fost suficiente motive pentru ca managerul Spitalului Judetean Baia Mare sa ia decizia de a restrictiona accesul in trei dintre sectiile unitatii spitalicesti.

FOTO Martisoare unicat la targurile de profil din Baia Mare. Preturi pentru toate buzunarele

Zilele acestea, s-au deschis primele targuri de martisoare din Baia Mare. Comerciantii au adus anul acesta o gama variata de produse, cu preturi de la 5 la 90 de lei pentru un martisor.

HCM, cu elan spre sferturile Ligii Campionilor. De ce sunt obligate romancele sa incheie grupa pe locul 3

Cu doua etape inainte de finalul grupelor principale, HCM Baia Mare a urcat pe locul 4, ultimul care duce in sferturile Ligii Campionilor, dupa a doua victorie in fata suedezelor de la IK Savehof, scor 34-24.

Se vad sferturile Ligii Campionilor. Baia MareSavenhof, duminica, la 17.30. Cum se poate califica HCM-ul

HANDBAL Campioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare, se afla in fata cele mai mari performante din istoria clubului, calificarea in premiera in sferturile Ligii Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )