Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liga Campionilor handbal: Baia Mare a facut scor cu IK Savehof. Mai aproape de sferturi

România Liberă România Liberă,
Liga Campionilor handbal: Baia Mare a facut scor cu IK Savehof. Mai aproape de sferturi

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare s-a impus cu scorul de 34-24 18-12) in fata echipei suedeze IK Savehof, in cadrul grupei a doua principala din Liga Campionilor. Elevele lui Tone Tiselj sunt tot mai aproape de sferturile competitiei. continuă pe România Liberă

LIGA CAMPIONILOR HCM Baia Mare - IK Savehof (live)

Meci extrem de important pentru HCM Baia Mare in Liga Campionilor. Baimarencele intalnesc in prima zi a lunii martie echipa suedeza IK Savehof in cea de-a patra partida din grupa principala 2 a EHF Champions League.

Peste 50 de jandarmi vor asigura paza la disputa din Liga Campionilor cu IK Savehof

Jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine publica la meciul de handbal feminin ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani in municipiul Baia Mare, jandarmii actionand pentru a preintampina eventuale acte de tulburare a ordinii publice sau a unor fapte antisociale.

VIDEO Baia Mare a mai facut un pas spre sferturile Ligii Campionilor. HCM a invins la 10 goluri diferenta pe Savehof

HCM Baia Mare a castigat cu 34-24 duelul de acasa cu Savehof, in etapa a patra a grupelor principale din Liga Campionilor, obtinand o victorie foarte importanta in economia calificarii in sferturile competitiei.

LIGA CAMPIONILOR Biletele pentru HCM Baia Mare - IK Savehof, la vanzare din 27 februarie

HCM Baia Mare va juca in acest final de saptamana un nou meci in Liga Campionilor. De data aceasta baimarencele antrenate de Tone Tiselj vor da piept cu IK Savehof in a patra etapa din Liga Campionilor.

LIGA CAMPIONILOR 2015 IK Savehof ajunge in Baia Marecu 13 jucatoare in lot

Suedezele de la IK Savehof vor ajunge in Baia Mare cu o zi inainte de disputa din Liga Campionilor, urmand a avea doua antrenamente in polivalenta baimareana.

Baia Mare viseaza sa devina Capitala Europeana a Culturii in 2021

Baia Mare spera ca in anul 2021 sa devina capitala Europeana a Culturii. Un prim pas in acest sens a fost facut in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local Baia Mare, atunci cand a fost infiintata Fundatia Baia Mare 2021.

VIDEO Eroul din Vin Romanii s-a intors la saracia din Baia Mare. Nu va sta mult si pleaca din nou in Marea Britanie

Blocurile sociale locuite in special de rromi din zona strazii Horea din Baia Mare au devenit un laitmotiv pentru televiziunile britanice care vin si filmeaza in aceste blocuri pline de gunoaie. Asa s-a intamplat si ultima data, cu cei de la Channel 4 care au venit si l-au filmat pe Sandu si familia lui.

Simptome de gripa la Spitalul Judetean Baia Mare. Acces restrictionat in trei dintre sectiile spitalului

Numarul mare de viroze respiratorii, dar si primele simptome ale gripei au fost suficiente motive pentru ca managerul Spitalului Judetean Baia Mare sa ia decizia de a restrictiona accesul in trei dintre sectiile unitatii spitalicesti.

FOTO Martisoare unicat la targurile de profil din Baia Mare. Preturi pentru toate buzunarele

Zilele acestea, s-au deschis primele targuri de martisoare din Baia Mare. Comerciantii au adus anul acesta o gama variata de produse, cu preturi de la 5 la 90 de lei pentru un martisor.

Taximetristii din Baia Mare, nemultumiti. Vor sa poata parca oriunde in oras pentru 100 lei

Taximetristii din Baia Mare sunt nemultumiti din cauza faptului ca acea hotarare de Consiliu Local prin care poti achita 100 de lei pe an si poti parca oriunde in oras nu se aplica si lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )