Libnet.ro
UNICEF

01:05

HCM Constanta a debutat cu esec in Liga Campionilor: 31-35 in Suedia

Adevărul Adevărul,
HCM Constanta a debutat cu esec in Liga Campionilor: 31-35 in Suedia

Echipa masculina de handbal HCM Constanta a fost invinsa, cu 35-31 19-17), in deplasare, de formatia suedeza IK Savehof, in primul meci din grupa B a Ligii Campionilor. continuă pe Adevărul

HCM Constanta, in asteptarea debutului in Liga Campionilor.

Campioana Romaniei va evolua, joi, in Suedia, in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor LC), sezonul 2012-2013. Asteptarea a luat sfarsit. Campioana Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, va incepe o noua aventura in cea mai puternica intrecere a handbalului continental de club, Liga Campionilor. Joi, in Suedia, gruparea de pe litoral va evolua impotriva formatiei suedeze IK Savehof, chiar in fieful acesteia. Se poate spune ca HCM a fost norocoasa la stabilirea programului, Toma si .

HCM Constanta incepe o noua aventura in grupele Ligii Campionilor

Parcursul campioanei Romaniei HCM Constanta in grupele Ligii Campionilor incepe in acest sezon la Goteborg in fata formatiei suedeze IK Savehof.

LIVE IK Savehof - HCM Constanta

Onlinesport. ro transmite in direct, joi seara de la ora 20, debutul campioanei HCM Constanta in Grupa B a Ligii Campionilor.

Participarea in Liga Campionilor nu va mai fi o problema: Echipa de handbal feminin Oltchim, finantata de OMV Petrom

Problemele financiare cu care se confrunta echipa de handbal Oltchim ar putea fi rezolvate curand, astfel ca nu va mai exista pericolul ca sportivele sa nu participe in Liga Campionilor. Surse guvernamentale citate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )