Libnet.ro
UNICEF

01:05

HCM Minaur Baia Mare, esec la debutul in Liga Campionilor

Antena3 Antena3,
HCM Minaur Baia Mare, esec la debutul in Liga Campionilor

Echipa HCM Minaur Baia Mare a fost invinsa in deplasare de formatia daneza Skjern Handbold, cu scorul de 32-28 17-12), duminica, la Skjern Bank Arena, in Grupa D, la debutul sau in Liga Campionilor la. continuă pe Antena3

Rezultate Liga Campionilor, Etapa 1: Surpriza la meciul lui Hategan, esec pentru Arsenal

Liga Campionilor, editia 2015/2016, a debutat, marti, cu prima etapa din faza grupelor. Seara nu a fost lipsita de rezultate surpriza, astfel ca in timp ce echipele din Madrid au triumfat, cele din Manchester au suferit esecuri.

Iker Casillas a egalat recordul de meciuri jucate in Liga Campionilor

Titular la FC Porto in meciul sustinut in deplasare cu Dinamo Kiev in Grupa G a Ligii Campionilor, portarul spaniol Iker Casillas a egalat recordul de prezente in Liga Campionilor.

Cum s-a nascut cel mai nebun gol din Liga Campionilor: autorul a povestit ce i-a trecut prin cap si cum a vazut faza

Liga Campionilor, editia 2015-2016, a avut de toate in prima etapa din faza grupelor: un gol fabulos, o borna istorica pentru Messi si multe rezultate-surpriza.

Iker Casillas a egalat recordul lui Xavi - 151 de meciuri jucate in Liga Campionilor

Portarul spaniol al echipei FC Porto, Iker Casillas, a egalat, miercuri seara, recordul de 151 de meciuri jucate in Liga Campionilor, detinut de compatriotul sau Xavi Hernandez.

Messi, 100 de meciuri in Liga Campionilor! Ce a scris starul Barcelonei pe o retea de socializare

Lionel Messi a atins un nou record in Liga Campionilor, el devenind cel mai tanar fotbalist din istorie care ajunge la 100 de meciuri in aceasta competitie. Messi a ajuns la acesta cifra in meciul contra Romei, din prima etapa a editiei din acest an.

Hategan, criticat la primul sau meci in Liga Campionilor. Ce i-a spus Arsene Wenger

Ovidiu Hategan a arbitrat primul sau meci in Liga Campionilor, duelul dintre Dinamo Zagreb si Arsenal Londra, castigat de croati cu 2-1. Tehnicianul englezilor, Arsene Wenger a criticat arbitrajul dupa infrangerea echipei sale.

Scandal la o scoala din Baia Mare. Profesorii, acuzati ca au organizat clasele pregatitoare pe criterii etnice

Este scandal la o scoala din Baia Mare, unde parintii acuza profesorii ca au facut clasele pregatitoare pe criterii etnice. Oamenii spun ca elevii romani au fost separati in mod intentionat de elevii romi.

Liga Campionilor - Dinamo Zagreb a produs surpriza primei etape, 2-1 cu Arsenal

Dinamo Zagreb a produs surpriza primei etape din faza grupelor Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, pe teren propriu, prin victoria cu scorul de 2-1 in fata formatiei engleze Arsenal Londra.

Dinamo Zagreb produce surpriza serii in Liga Campionilor. Muller il imita pe Hagi

Campioana Croatiei, Dinamo Zagreb, a reusit surpriza in Grupa F a Ligii Campionilor invingand in fata propriilor suporteri pe Arsenal Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )