Libnet.ro
UNICEF

20:30

Hexi Pharma are birourile in blocul SRI: La parter si etajul 1 este sediul firmei lui Dan Condrea, iar la celelalte locuiesc cadre ala Serviciului (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Hexi Pharma are birourile in blocul SRI: La parter si etajul 1 este sediul firmei lui Dan Condrea, iar la celelalte locuiesc cadre ala Serviciului (VIDEO, FOTO)

Totul este invaluit in mister in cazul Hexi Pharma. De la moartea suspecta a lui Dan Condrea pana la contractele de milioane de euro pe firma le avea cu statul, toate aceste informatii au. continuă pe B1

Tolo.ro: Hexi Pharma are birourile intr-un bloc care a apartinut SRI

O investigatie publicata pe Tolo. ro arata ca unul dintre blocurile in care Hexi Pharma avea birourile, situat in centrul Bucurestiului, a fost construit de Serviciul Roman de Informatii.

Hexi Pharma are birourile in blocul Serviciului Roman de Informatii

Hexi Pharma are birourile in blocul Serviciului Roman de Informatii, dezvaluie jurnalistii GSP, pe blogul lui Catalin Tolontan. Stire in curs de.

Hexi Pharma, vecina cu SRI. Condrea si Flori Dinu incheiau contractele sub nasul agentilor de informatii

Cea mai noua investigatie de pe tolo. ro, dezvaluie ca Hexi Pharma are birourile in blocul Serviciului Roman de Informatii. De fapt, la parter si etajul 1 este sediul firmei lui Dan Condrea, iar la celelalte locuiesc cadre SRI.

Smecherie marca Dan Condrea: A iesit la iveala clona companiei Hexi Pharma ...Hexi Farma. DNA, Parchetul General si Ministerul Sanatatii nu aveau habar (VIDEO)

Noi dezvaluiri incredibile despre modul in care Dan Condrea isi batea joc de autoritatile romane. Afaceristul avea o clona pentru Hexi Pharma de care autoritatile nu aveau habar, potrivit.

Lovitura de gratie data de Dan Condrea statului roman. HEXI FARMA, firma duplicat a Hexi Pharma

O noua ancheta jurnalistica scoate la iveala modul ingenios in care raposatul Dan Condrea a reusit sa insele vigilenta autoritatilor statului. El a creat un duplicat al firmei Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor. Este vorba de o alta firma, inregistrata pe numele fostei sotii, Laura Georgescu, si la care era actionar majoritar, cu 70% din actiuni: HEXI FARMA.

Controale in spitalele publice. Unde se mai folosesc produsele Hexi Pharma

Inspectia Sanitara de Stat a dispus efectuarea unui control inopinat in toate spitalele publice din tara, in urma aparitiei in presa a unor suspiciuni de folosire a produselor Hexi Pharma la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Astfe, la acest spital controlul a aratat ca flaconul care aparea pe o inregistrare video continea, in fapt, produsul ANIOSYME DD1. Pentru ca produsul fusese cumparat nu si produs) de la Hexi Pharma, logo-ul companiei se gasea pe flacon.

Condrea avea o firma-clona a companiei Hexi Pharma

Apar date noi in scandalul dezinfectantilor diluati. Dan Condrea livra astfel de substante si printr-o firma clona a companiei Hexi Pharma, scrisa cu F Hexi Farma), nu cu PH, scrie tolo. ro.

Sinteza zilei. Cinci minciuni mari in cazul mortii patronului Hexi Pharma

Au ingropat scandalul Condrea-Hexi Pharma? Totul e clar? A fost sinucidere, cum anunta Parchetul General? Daca a fost sinucidere, nu ar trebui aflat cine l-a impins in copac cu 200 km/h? Si.

Cinci minciuni mari in cazul mortii patronului Hexi Pharma, de la 21.30, la Sinteza zilei

Au ingropat scandalul Condrea-Hexi Pharma? Totul e clar? A fost sinucidere, cum anunta Parchetul General? Daca a fost sinucidere, nu ar trebui aflat cine l-a impins in copac cu 200 km/h? Si.

Conturile Hexi Pharma sunt deblocate de Curtea de Apel pentru plata salariilor si a utilitatilor

Conturile Hexi Pharma, au fost deblocate de Curtea de Apel Bucuresti, partial, pentru plata salariilor si a utilitatilor, precum si a contributiilor la bugetul statului, decizia este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )