Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Hexi Pharma, compania farmaceutica implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale, a inaintat insolventa la Tribunalul Bucuresti. Persoane din companie au declarat faptul ca angajatii au fost informati ca isi vor pastra posturile. continuă pe Wall-Street Ro

Hexi Pharma si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti

Compania farmaceutica Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor diluati folositi in spitale din Romania, si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti. Miercuri sunt asteptate primele rezultatepe testele de concentratie la produselor de la Hexi Pharma, teste facute la Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie ICECHIM).

Hexi Pharma a cerut falimentul

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor, a cerut falimentul. Va amintim ca patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi.

Hexi Pharma isi cere scuze si se retrage definitiv

Compania Hexi Pharma, implicata in scandalul dezinfectantilor din spitale, a anuntat ca va retrage de pe piata toate produsele si ca fabrica din Mogosoaia si firma si-au incetat deja activitatea. Toate produsele vor fi retrase in cel mai scurt timp, fabrica si firma si-au incetat deja activitatea si au demarat de ieri procedurile legale pentru inchidere, se arata intr-un comunicat al companiei.

Hexi Pharma anunta ca isi inchide fabrica si firma si ca isi cere scuze

Hexi Pharma, compania aflata in centrul scandalului privind dezinfectantii diluati, anunta intr-un comunicat ca toate produsele vor fi retrase in cel mai scurt timp si ca fabrica si firma si-au incetat deja activitatea, fiind demarate procedurile legale pentru inchidere. Mai mult, compania isi cere scuze si spune ca isi doreste ca vinovatii sa fie gasiti cat mai repede.

Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate

Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea imediata a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3. 500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute ca la carte, prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.

Cristoiu si Turcescu, despre scandalul dezinfectantilor diluati. Jurnalistul: DNA nu ancheteaza Hexi Pharma pentru ca itele duc in alte parti. Candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt oameni de afaceri care se considera protejati

Jurnalistul Ion Cristoiu si candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, au dezbatut, alaturi de Silviu Manastire, subiectul momentului, scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, scrie agerpres. ro. La intrare in sediul.

Scandalul dezinfectantilor. Toate probele de la Hexi Pharma, neconforme. Substantele, diluate de 10 ori

Analizele facute de ICECHIM asupra unor produse biocide de la Hexi Pharma arata diferente mari de concentratii intre valoarea declarata si cea constatata in laborator, au anuntat oficiali ai guvernului.

UPDATE. Cum se apara SRI in legatura scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. Pozitie OFICIALA

Numele Serviciului Roman de Informatii a ajuns in scandalul dezinfectantilor diluati. SRI ar fi avut informatii despre ce se intampla in sistemul de sanatate inca din 2010, dar nu au fost luate masuri. Institutia a transmis ca va publica un punct de vedere oficial in cursul zilei de luni.

Reactia incredibila a lui Traian Basescu, dupa dezvaluirea legata de sediul Hexi Pharma

Scandalul in care compania Hexi Pharma este implicata scoate la iveala noi detalii incredibile. Sediul in care compania isi desfasoara activitatea a fost cumparat de trei ori mai ieftin.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )