Libnet.ro
UNICEF

15:30

Hidroelectrica, deficit de 46 milioane lei, în S1

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hidroelectrica, deficit de 46 milioane lei, în S1

Hidroelectrica a înregistrat, în primul semestru S1) al acestui an, un deficit de 45. 793 lei, comparativ cu un profit de 23. 860 lei pentru aceeaşi perioadă a anului precedent, o scădere de 196,40%, potrivit raportului administratorului special, publicat astăzi. continuă pe Ziarul Bursa

Pierdere de aproximativ 8 milioane de lei pentru Cocor, în primul semestru

Cocor Bucureşti a înregistrat în primul semestru pierderi de 7,9 milioane de lei, în creştere de 4,6 ori faţă de perioada similară a anului trecut, când a raportat un rezultat negativ de 1,7 milioane lei, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Electroaparataj a trecut pe pierdere, în primul semestru

Producător de aparataj electric de joasă tensiune Electroaparataj Târgovişte simbol ELJ) a înregistrat, în prima jumătate a anului, o pierdere de 107. 126 lei, în condiţiile în care, în perioada similară a anului trecut, compania raportase profit de 1,69 milioane lei.

Atrium a încasat în primul semestru 3,3 milioane euro din închirierea Militari Shopping Center

Atrium European Real Estate a avut în primul semestru venituri nete de 3,3 milioane euro din închirierea parcului de retail Militari Shopping Centre din Bucureşti, valoarea similară cu cea din perioada similară a anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )