Libnet.ro
UNICEF

23:30

Hochei: Campionatul national a fost intrerupt din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Hochei: Campionatul national a fost intrerupt din cauza coronavirusului

Federatia Romana de Hochei pe gheata a anuntat, miercuri, ca a decis intreruperea campionatului de seniori, din cauza numarului de cazuri de coronavirus de la echipe. continuă pe Hotnews

Amicalul Norvegiei cu Israelul a fost anulat din motive de securitate

Adversara Romaniei de duminica trebuia sa dispute un amical pe teren propriu cu Israel, insa partida a fost anulata din cauza aparitiei unui caz de covid-19.

Taiwanul, tara-model in lupta contra coronavirusului, spune ca nu a fost invitata la reuniunea OMS din cauza Chinei

Taiwanul nu a primit inca invitatia de a participa la o intrunire-cheie a Organizatiei Mondiale a Sanatatii pe tema pandemiei, ce va avea loc saptamana aceasta, din cauza piedicilor puse de China, a acuzat ministerul de externe al insulei, potrivit Reuters.

Haos la metrou in Bucuresti. Traficul a fost intrerupt in urma unei defectiuni aparute pe Magistrala 1 (VIDEO)

Haos la metrou in aceasta dimineata. Traficul a fost intrerupt mai multe zeci de minute in urma unor defectiuni aparute pe Magistrala 1, la statia Dristor. Conducerea Metrorex a venit si cu o informare, se pare ca.

EXCLUSIV Radu Banciu a primit lovitura din cauza discursului impotriva ungurilor. Cati bani trebuie sa plateasca

Radu Banciu a pierdut prima faza a procesului intentat Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si Asociatiei pentru Protectia Drepturilor Minoritare Miko Imre. Radu Banciu solicitase judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti sa decida anularea actului administrativ Hotararea nr. Lovitura dura pentru Radu Banciu! Discursul impotriva ungurilor l-a ajuns din urma Respinge actiunea .

Tot mai multe trenuri sunt anulate in Europa din cauza restrictiilor de circulatie si a numarului mic de pasageri

In tot mai multe tari din Europa sunt anulate trenuri interne si internationale, dupa ce cateva tari au impus lockdown-uri si numarul de pasageri a scazut in unele zone si cu peste 70%. Din martie pana in iunie au fost anulate multe trenuri si apoi lucrurile si-au revenit cateva luni, dar acum serviciile sunt din nou restranse din cauza pandemiei.

Virgil Musta, declaratie socanta dupa ce sase pacienti au murit din cauza lipsei paturilor din ATI: Este foarte greu, la ora actuala, sa ii salvam

Medicul Virgil Musta trage un semnal de alarma cu privire la situatia disperata din spitalele romanesti. in cursul serii de duminica, sase oameni cu COVID-19 au murit la spitalul Victor Babes din Timisoara, din cauza lipsei paturilor din sectia de Terapie Intensiva. Pacientii in stare medie, trimisi acasa Explozia imbolnavirilor cu COVID-19 a adus Romania .

EXCLUSIV. Silvia Launeanu, stabilita peste Ocean, despre noul presedinte al SUA: Nu imbratisez ideile progresiste sau socialiste, tata a stat 14 ani in Siberia, din cauza comunismului!

Va mai amintiti de talentata solista Silvia Launeanu 45 de ani), care acum zece ani facea furori cu trupa D La Vegas, alaturi de Daniel Robu? S-a mutat in urma cu sase ani in America, unde s-a casatorit si a devenit mamica, iar pandemia a prins-o cu familia in Romania. Cantareata cu cel mai lung .

Gorghiu anunta ca parlamentarii PNL vor boicota sedinta de plen a Senatului Despre initiativa Fara penali: Daca ajunge la vot, desi nu are raport din cauza PSD, votam pentru

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca liberalii vor vota pentru initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice, daca va ajunge la vot miercuri, chiar daca proiectul nu are raport din cauza PSD. Ea anunta insa ca parlamentarii liberali vor boicota sedinta de plen a Senatului si face apel la sentori sa nu gireze actiunile antidemocratice ale PSD si sa nu participe fizic la plenul prin care se doreste refacerea majoritatii PSD in forurile de decizie ale Senatului, lucru care se va traduce in sabotarea zilnica a Guvernului, in demersuri de un populism desantat si aruncarea in aer a stabilitatii financiare.

Ziua Veteranilor - marcata la Bucuresti printr-o ceremonie fara public din cauza pandemiei

Ceremonii militare si religioase in format restrans vor avea loc miercuri, de Ziua Veteranilor, in Bucuresti si in garnizoanele in care exista unitati militare ce au executat misiuni in teatrele de operatii, informeaza MApN, citat de Agerpres. in Capitala, de la ora 10,45, la Monumentul Eroilor cazuti in Teatrele de Operatii si pe teritoriul Romaniei din Parcul Tineretului va avea loc o ceremonie militara si religioasa si vor fi depuse coroane de flori. Din cauza pandemiei de coronavirus, ceremonia se va desfasura fara public, precizeaza sursa citata.

EXCLUSIV Mihai Albu, clipe tulburatoare din cauza fostei sotii: Mama mea de 92 de ani sta cu pastile sub limba, sa nu faca infarct!

Scandalurile dintre fostii soti Albu s-au acutizat, la vreme de pandemie. Mihai vrea sa-si viziteze fiica, insa Iulia nu respecta intocmai decizia judecatoreasca. Lucrurile s-au inflamat dupa ce vestitul designer a facut, la Antena Stars, o declaratie total neinspirata, care i-a adus o plangere la Politie, din partea Iuliei. Mihai a povestit, in exclusivitate pentru .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )