Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Veteranilor - marcata la Bucuresti printr-o ceremonie fara public din cauza pandemiei

Hotnews Hotnews,
 Ziua Veteranilor - marcata la Bucuresti printr-o ceremonie fara public din cauza pandemiei

Ceremonii militare si religioase in format restrans vor avea loc miercuri, de Ziua Veteranilor, in Bucuresti si in garnizoanele in care exista unitati militare ce au executat misiuni in teatrele de operatii, informeaza MApN, citat de Agerpres. in Capitala, de la ora 10,45, la Monumentul Eroilor cazuti in Teatrele de Operatii si pe teritoriul Romaniei din Parcul Tineretului va avea loc o ceremonie militara si religioasa si vor fi depuse coroane de flori. Din cauza pandemiei de coronavirus, ceremonia se va desfasura fara public, precizeaza sursa citata. continuă pe Hotnews

Ziua Veteranilor va fi marcata la Bucuresti printr-o ceremonie fara public, din cauza pandemiei

Micercuri, de Ziua Veteranilor vor avea loc ceremonii in format restrans in Capitala si in garnizoanele in care exista unitati militare ce au executat misiuni in teatrele de operatii, informeaza MapN,.

Ziua Veteranilor din Teatrele de Operatii. Antena 3, alaturi de militari cazuti la datorie

De Ziua Veteranilor din Teatrele de Operatii, Antena 3 se alatura Ministerului Apararii si Asociatiei de Caritate din Armata Romaniei, Camarazii. Prezentatorii Antena 3 vor purta astazi bujori in piept, in semn de respect pentru toti cei 30 de militari cazuti la datorie si alti peste 200 raniti in perioada 1996-2019.

GABRIEL OPREA, DE ZIUA VETERANILOR: Avem datoria sa promovam si sa aparam interesele de securitate ale Romaniei

Romanii au datoria sa promoveze si sa apere interesele de securitate ale tarii, in memoria eroilor care si-au dat viata pe campurile de lupta si din respect si recunostinta fata de veterani, afirma presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, Gabriel Oprea, intr-un mesaj transmis, astazi, cu ocazia Zilei Veteranilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )