Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multe trenuri sunt anulate in Europa din cauza restrictiilor de circulatie si a numarului mic de pasageri

Hotnews Hotnews,
 Tot mai multe trenuri sunt anulate in Europa din cauza restrictiilor de circulatie si a numarului mic de pasageri

In tot mai multe tari din Europa sunt anulate trenuri interne si internationale, dupa ce cateva tari au impus lockdown-uri si numarul de pasageri a scazut in unele zone si cu peste 70%. Din martie pana in iunie au fost anulate multe trenuri si apoi lucrurile si-au revenit cateva luni, dar acum serviciile sunt din nou restranse din cauza pandemiei. continuă pe Hotnews

Die Welt: La ce se poate astepta Europa din partea lui Joe Biden si la ce nu

Pentru europeni nu se vor schimba foarte multe lucruri dupa venirea lui Joe Biden la Casa Alaba, avertizeaza Die Welt. olitica tendentios protectionista a lui Trump in privinta comertului in care nici europenii nu ramaneau in urma dupa cum arata subventiile Airbus are o lunga traditie in SUA inca din perioada anilor 80. Presiunea venea de cele mai multe ori din partea Congresului. Deci aceasta politica nu se va schimba.

Mai multe masini au luat foc pe A1. Cum a fost posibil asa ceva

In aceasta dupa-amiaza soferii care au circulat pe Autostrada A1 Deva Nadlac au avut parte de un eveniment dramatic. Circulatia a fost oprita pentru a se putea interveni la fata locului. Un autotrailer incarcat cu masini a luat foc pe Autostrada A1 in aceasta dupa-amiza un autotrailer care transporta autoturisme a luat pe foc .

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare. Se invoca lipsa de spatiu

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare din Romania, pe motiv ca s.

Mai multe ONG-uri ii solicita primarului Nicusor Dan solutii pentru persoanele fara adapost in perioada pandemiei

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita Primarului General Nicusor Dan sa ia masuri urgente cu privire la persoanele fara adapost in contextul noilor masuri impuse de Guvern pentru limitarea efectelor pandemiei si sa comunice public care este strategia Primariei Municipiului Bucuresti in aceasta privinta, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ora 19.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa in ziua cu cele mai multe decese

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa de la ora 19. Evenimentul de la Palatul Cotroceni are loc in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe decese.

Christina Ich vs Alina Ceusan. Cine a strans mai multe voturi si a castigat la E! Peoples Choice Awards

Este al doilea an de cand, in cadrul E! Peoples Choice Awards a fost inclusa categoria Romanian Social Media Star. Daca anul trecut castigatoare a fost Adelina Pestritu, anul acesta trofeul a ajuns la Cristina Ich.

Protectia Copilului din Buzau a reusit mai multe adoptii, anul acesta, decat in 2019

In ciuda pandemiei de coronavirus, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau a reusit sa deschida mult mai multe proceduri de adoptie decat in 2019.

Sagetile verzi din mai multe intersectii din Chisinau vor fi scoase

Municipalitatea planifica sa scoata sagetile verzi de la semafoare in mai multe intersectii din capitala. Potrivit viceprimarului, Victor Chironda, amplasarea acestei sageti la fiecare intersectie a fost o greseala, care a dus la sporirea riscului de accidentare a pietonilor si a stimulat si mai mult folosirea automobilului personal, transmite IPN.

Portugalia impune interzicerea circulatiei noaptea, in mai multe localitati

Autoritatile portugheze vor impune, de luni, interzicerea circulatiei pe timpul noptii in mai multe localitati pentru limitarea raspandirea noului coronavirus, a anuntat premierul Antonio Costa, citat de News.

Frank Sinatra, decedat in 1998, a lansat o melodie noua si asta ne arata ca muzica deepfake e tot mai ciudata

Inteligenta artificiala este folosita pentru a crea piese noi interpretate aparent de Frank Sinatra si alte staruri care nu mai sunt de mult timp in viata. Deepfakes sunt trucuri dragute .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2589 seconds )