Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

B1 B1,
Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak. El a precizat ca Franta nu va angaja trupe. continuă pe B1

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak, precizand ca Franta nu va angaja trupe terestre,.

Paris: Conferinta cruciala pentru constituirea unei coalitii internationale impotriva gruparii Statul Islamic. Cateva state arabe, pregatite sa se alature coalitiei anti SI

Parisul gazduieste, luni, o conferinta cruciala ce va reuni reprezentantii a 20 de tari in incercare de a constitui o coalitie internationala care sa lupte impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, care a semanat haos in Irak si Siria, anunta AFP. Cotidianul The Guardian scrie ca o serie de state arabe, printre care s-ar numara Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita, ar urma sa se alature coalitiei internationale care va lupta impotriva gruparii extremiste sunnite Statul Islamic. SI a atras atentia dupa ce a ucis prin decapitare, in decursul ultimei luni, trei ostatici - doi jurnalisti americani si un lucrator umanitar britanic.

Lupta impotriva virsului Ebola. SUA trimit 3.000 de militari in Africa de Vest

SUA trimite 3. 000 de militari americani in Africa de Vest pentru a participa la lupta impotriva virusului Ebola, a anuntat presedintele Barack Obama, potrivit AFP. Eforturile americane se vor concentra pe Liberia,.

ONU cere un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola

Natiunile Unite au cerut marti la Geneva aproape un miliard de dolari 773 milioane de euro) pentru a lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, aproape dublul fondurilor deja solicitate, relateaza Agerpres.

ONU cere un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola, aproape dublul fondurilor deja solicitate in acest scop

Seful operatiunilor umanitare ale ONU, Valerie Amos, a declarat, marti, la Geneva, ca Natiunile Unite au nevoie de un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, aproape dublul fondurilor.

Organizatia Natiunilor Unite cere un miliard de dolari pentru lupta impotriva Ebola

Organizatia Natiunilor Unite a cerut marti apoximativ un miliard de dolari pentru a lupta impotriva virusului Ebola in Africa de Vest, aproape dublu fata de fondurile solicitate in urma cu o luna de zile, scrie AFP. ONU are nevoie de un miliard de dolari, a declarat coordonatorul ONU pentru virusul Ebola, Dr David Nabarro. Este o provocare financiara uriasa, a recunoscut responsabilul pentru operatiunile umanitare, Valerie Amos.

Presedintele american Barack Obama planuieste sa trimita 3.000 de trupe in Liberia pentru a ajuta in lupta impotriva virusului Ebola

Oficiali americani informeaza ca presedintele Barack Obama urmeaza sa anunte trimiterea a 3. 000 de trupe in Liberia pentru a ajuta in lupta impotriva epidemiei de Ebola, scrie BBC News. Din primele informatii,.

IRANUL spune NU unei colaborari in lupta impotriva Statului Islamic

Inca din primele zile ale ofesivei jihadistilor, Statele Unite, prin intermediul ambasadorului lor in Irak, au cerut o cooperare impotriva Statului Islamic. Am refuzat deoarece au mainile patate, a declarat ayatollahul Khamenei la iesirea din spitalul in care a fost operat de prostata. Secretarul de Stat american John Kerry a cerut, de asemenea, personal acest lucru omologului sau iranian, Mohammad Javad Zarif, dar a fost refuzat, a adaugat numarul unu iranian.

Americanii efectueaza doua atacuri aeriene asupra jihadistilor din gruparea Statul Islamic

Fortele americane au efectuat luni doua atacuri asupra unor obiective ale jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), una din actiuni in apropiere de Bagdad, prima in aceasta zona, potrivit unui comunicat al armatei SUA, informeaza BBC.

Americanii au efectuat doua atacuri aeriene asupra jihadistilor din gruparea Statul Islamic

Fortele americane au efectuat luni doua atacuri asupra unor obiective ale jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), una din actiuni in apropiere de Bagdad, prima in aceasta zona, potrivit unui comunicat al armatei SUA, informeaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )