Libnet.ro
UNICEF

14:00

Hollande: Franta si Rusia cauta o solutie pentru iesirea din criza Mistral

B1 B1,
Hollande: Franta si Rusia cauta o solutie pentru iesirea din criza Mistral

Presedintele francez, Francois Holland, a declarat ca Parisul si Moscova cauta o solutie de iesire din criza care are in vedere vanzarea celor doua elicoptere de tip Mistral catre rusi. Vineri, liderii celor. continuă pe B1

Franta si Rusia cauta solutii pentru iesirea din criza Mistral

Presedintele Francois Hollande a declarat, duminica, ca Franta si Rusia cauta impreuna o solutie de iesire din criza cu privire la vanzarea celor doua portelicoptere de tip Mistral catre Moscova, relateaza Le Figaro, conform Mediafax.

Parisul si Moscova negociaza o solutie pentru iesirea din criza Mistral

Franta si Rusia cauta impreuna o solutie de iesire din criza cu privire la vanzarea celor doua portelicoptere de tip Mistral catre Moscova, a declarat Francois Hollande intr-un interviu pentru Canal+, relateaza Le Figaro in pagina.

Parisul si Moscova negociaza o solutie pentru iesirea din criza Mistral, afirma Hollande

Franta si Rusia cauta impreuna o solutie de iesire din criza cu privire la vanzarea celor doua portelicoptere de tip Mistral catre Moscova, a declarat Francois Hollande duminica intr-un interviu pentru Canal+, relateaza Le Figaro in pagina electronica.

Franta si Rusia negociaza o solutie de iesire din criza navelor Mistral

Franta si Rusia cauta impreuna o solutie de iesire din criza cu privire la vanzarea celor doua portelicoptere de tip Mistral catre Moscova, a declarat Francois Hollande duminica intr-un interviu pentru.

Metrorex cauta finantare pentru linia Gara de Nord-Otopeni

Documentatia de atribuire pentru Magistrala 6 de metrou Gara de Nord - Aeroport Henri Coanda-Otopeni este in mare parte finalizata, dar lipseste 70% din finantare, a declarat, ieri, Catalin Homor, directorul general al Metrorex.

Bayern Munchen a gasit vinovatul pentru esecul din Liga Campionilor. Si-a dat demisia!

Bayern Munchen a suferit o infrangere, scor 1-3, in prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor, la Porto. Acuzatia ca ei au fost vinovatii pentru acest esec, medicii clubului german si-au dat demisia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )