Libnet.ro
UNICEF

01:05

HONG KONG: Presa chineza indeamna la o linie mai dura impotriva manifestantilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HONG KONG: Presa chineza indeamna la o linie mai dura impotriva manifestantilor

Presa chineza de stat indemna la adoptarea unei linii mai dure impotriva manifestantilor in favoarea democratiei de la Hong Kong, dupa un weekend patat de violente, in urma unui nou avertisment al Beijingului, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Scene de razboi la protestele din Hong Kong: un barbat a injunghiat mai multe persoane si a muscat de ureche un politician

Proteste violente fata de guvern au avut loc in Hong Kong si duminica, manifestantii strangandu-se intr-un centru comercial unde au avut loc mai multe confruntari cu politistii. in timpul ciocnirilor, un barbat a injunghiat cateva persoane si a muscat puternic urechea unui politician, sfasiind-o, relateaza Reuters.

VIDEO Protestatarii din Hong Kong au atacat sediul agentiei nationale de stiri a Chinei

Protestele antiguvernamentale din Hong Kong s-au intensificat, participantii civili intrand in coliziune cu fortele de ordine dupa ce au atacat sediile mai multor institutii apartinand Chinei, dintre care si agentia chineza de stiri Xinhua.

VIDEO Hong Kong: Noi confruntari violente intre protestatari si fortele de ordine Un agresor necunoscut i-a smuls o parte din ureche unui politician pro-democratie

Mai multi oameni au fost raniti in cursul confruntarilor violente ce au avut loc, duminica, intr-un mall din Hong Kong, intre protestatarii pro-democratie si fortele de ordine, scrie Mediafax. Un politician pro-democratie a fost agresat in timpul protestelor din Hong Kong, fiind muscat de ureche de un agresor necunoscut.

Hong Kong, in recesiune pentru prima oara dupa criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, informeaza publicatia nipona Nikkei si Reuters, conform Agerpres.

Demonstrantii din Hong Kong solicita ajutor international de urgenta. Ce cer ei guvernului comunist de la Beijing (FOTO, VIDEO)

Noi proteste anti-guvernamentale au avut loc, sambata, in Hong Kong, pentru a solicita ajutor international de urgenta, relateaza Al Jazeera. Cerem drepturi ale omului si democratie pentru Hong Kong si.

Noi manifestatii violente la Hong Kong: Politia a folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa VIDEO

Politia din Hong Kong a folosit gaze lacrimogene si tunuri de apa impotriva miilor de manifestanti pro-democratie coborati pe strazi pentru un nou mars neautorizat, informeaza AFP.

Beijingul urmeaza sa revizuiasca procesul de selectie a conducatorului Executivului de la Hong Kong

Beijingul a anuntat ca urmeaza sa revizuiasca procesul de desemnare a sefului Executivului de la Hong Kong - una dintre revendicarile manifestantilor in favoarea democratiei -, dupa cinci luni de agitatie in acest teritoriu semiautonom, relateaza AFP.

Hong Kong: protestatarii sfideaza Politia de Halloween purtand masti

Politia din Hong Kong a folosit, joi, gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii pro-democratie care s-au folosit de festivitatile de Halloween pentru a sfida interdictia de a purta masti in cursul manifestatiilor, informeaza agentia de stiri Reuters, preluata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )