Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOPA! La ce VARSTA a facut Andreea Balan AMOR pentru PRIMA DATA si cu CINE! Se lasa cu DOSAR PENAL (GALERIE FOTO)

B1 B1,
HOPA! La ce VARSTA a facut Andreea Balan AMOR pentru PRIMA DATA si cu CINE! Se lasa cu DOSAR PENAL (GALERIE FOTO)

Andreea Balan, una din cele mai frumoase artiste din Romania, a facut o dezvaluire incendiara despre viata ei intima. VEZI AICI GALERIA FOTO Nici ea nu a scapat de intrebarea incomoda legata de momentul . continuă pe B1

Ce se intampla cu Andreea Balan, dupa ce a fost la un pas de moarte. Cred foarte mult in legea atractiei!

Artista a facut declaratii in premiera despre clipele cumplite in care s-a aflat la un pas de moarte. Andreea Balan le-a oferit fanilor o marturie neasteptata si despre modul in care viata ei s-a schimbat, odata cu a doua nastere. in luna martie din acest an, sotul vedetei, George Burcea, a fost cel care a .

Clipe de panica pentru Andreea Balan! Fiica a ei a ajuns de urgenta la spital. Cum se simte acum

Andreea Balan a suferit o noua drama, la sapte luni de cand a devenit mama pentru a doua oara. Cantareata a ajuns de urgenta la spital cu fiica ei cea mica. Cum se simte acum? Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital cu fiica ei cea mica Zilele trecute, Andreea Balan a fost intrerupta .

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Fitch: Clubul tarilor cu rating AAA, posibil sa creasca pentru prima oara intr-un deceniu

Agentia de evaluare financiara Fitch a anuntat ieri ca numarul tarilor care beneficiaza de ratingul de top AAA ar putea creste anul viitor, pentru prima data in aproape un deceniu, atat Austria, cat si Finlanda putand beneficia de o posibila revizuire in crestere a calificativelor, trans and 172;mite Reuters, confrom Agerpres.

Diana Dumitrescu a slabit 12 kilograme in 2 luni, dupa ce a devenit mama pentru prima oara: Mai am de dat jos. DIETA mea este... (GALERIE FOTO)

Diana Dumitrescu a reusit sa dea jos aproape toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Vedeta a devenit mama, pentru prima data, in septembrie.

Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari doresc majorarea plafonului pentru Prima Casa

Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania spera ca proiectul programului Prima Casa, trimis spre finalizare la Camera Deputatilor, sa obtina o majorarea a plafonului de achizitie de 66,500 euro, a declarat vineri secretarul-general al ADIR, Bogdan Cosmin Ivan, relateaza Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )