Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Tecau castiga al treilea titlu la Casablanca. Mister Hat-trick!

România Liberă România Liberă,
Horia Tecau castiga al treilea titlu la Casablanca. Mister Hat-trick!

Horia Tecau a reusit o noua performanta alaturi de coechipierul sau de tenis la dublu, olandezul Jean-Julien Rojer. Cei doi au castigat al doilea titlu din acest an, in cadrul turneului ATP 250 de la Casablanca, acolo unde Tecau s-a mai impus de doua ori in trecut, cand evolua alaturi de Robert Lindstedt. continuă pe România Liberă

Horia Tecau, al doilea titlu castigat la dublu in 2014. S-a impus la Casablanca, alaturi de Rojer

Horia Tecau si Jean Julien Rojer si-au respectat blazonul si s-au impus in finala turneului dotat cu premii in valoare de 485. 000 de euro de la Casabalanca. Cei doi, perechea cap de serie numarul 1 in competitia din Maroc, au castigat in doua seturi in fata duo-ului format din Tomasz Bednarek/Lukas Dlouhy Polonia/Cehia), scor 6-2, 6-2.

Horia Tecau, in finala turneului de dublu de la Casablanca

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat in finala turneului de dublu de la Casablanca. Principali favoriti ai concursului dotat cu premii totale de 485. 000 de euro, Tecau si.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Roger a castigat turneul de la Casablanca

Dublul Horia Tecau/Jean-Julien Roger Romania/Olanda) a castigat turneul ATP de la Casablanca, competitie dotata cu premii totale in valoare de 485. 000 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )