Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Tecau, Florin Mergea si Jaqueline Cristian joaca, marti, la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Horia Tecau, Florin Mergea si Jaqueline Cristian joaca, marti, la Wimbledon

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledon, in timp ce pe tabloul de simplu junioare Jacqueline Cristian va juca in turul doi,. continuă pe Antena3

Wimbledon 2015. Programul de luni: Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea joaca pentru sferturi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA si a 15-a favorita, luni, in optimile de finala de la Wimbledon, in al doilea meci de pe terenul 18.

Horia Tecau si Florin Mergea au si ei meciuri azi la Wimbledon

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29 si locul 31 WTA, va juca vineri, in jurul orei 17. 30, in turul trei la Wimbledon, impotriva rusoaicei Maria Sarapova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4.

Wimbledon: Horia Tecau si Katarina Srebotnik, in optimile de dublu mix

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Tecau.

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer s-a calificat in optimi la Wimbledon

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean Julien Rojer s-a calificat, vineri, in optimile de finala la ale turneului de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Tecau si Rojer au invins cuplul Andre Begemann/Julian.

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon

Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat luni in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, scrie Mediafax. Perechea romano-olandeza, cap de serie numarul 4, a invins luni, in doua ore si 22 de.

Wimbledon: Horia Tecau si Jean Julien Rojer, calificati in sferturi la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins cuplul Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis Australia), scor 7-6 7/9), 6-3, 7-6 7/1).

Wimbledon 2015: Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Julien Rojer, s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Wimbledon 2015.

Wimbledon: Horia Tecau, in optimile de dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Wimbledon 2015. Horia Tecau se califica in optimi dupa un set decisiv pe muchie de cutit, scor 15-13

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in optimile de finala la ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins cuplul Andre Begemann /Julian Knowle Germania/Austria), scor 1-6, 3-6, 6-4, 6-2, 15-13, dupa trei ore si 36 de de minute.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in optimi la Wimbledon

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat, vineri, in optimile de finala la ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins cuplul Andre Begemann/Julian Knowle.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )