Libnet.ro
UNICEF

23:00

Horia Tecau si Florin Mergea au si ei meciuri azi la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Horia Tecau si Florin Mergea au si ei meciuri azi la Wimbledon

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29 si locul 31 WTA, va juca vineri, in jurul orei 17. 30, in turul trei la Wimbledon, impotriva rusoaicei Maria Sarapova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4. continuă pe Adevărul

Horia Tecau, in turul doi la Wimbledon

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, dupa abandonul cuplului Martin Klizan/Lukas Rosol .

Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in optimi la Wimbledon

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, s-a calificat, vineri, in optimile de finala la ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins cuplul Andre Begemann/Julian Knowle.

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer s-a calificat in optimi la Wimbledon

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean Julien Rojer s-a calificat, vineri, in optimile de finala la ale turneului de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Tecau si Rojer au invins cuplul Andre Begemann/Julian.

Horia Tecau continua la Wimbledon dupa un meci maraton

De trei ori finalist in competitia de dublu de la Wimbledon, Horia Tecau ramane in cursa spre trofeul din acest an alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer.

Wimbledon 2015. Horia Tecau se califica in optimi dupa un set decisiv pe muchie de cutit, scor 15-13

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in optimile de finala la ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins cuplul Andre Begemann /Julian Knowle Germania/Austria), scor 1-6, 3-6, 6-4, 6-2, 15-13, dupa trei ore si 36 de de minute.

Perechea Horia Tecau - Julien Rojer s-au calificat in turul al doilea la Wimbledon

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer, cap de serie numarul 4, s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, dupa abandonul cuplului Martin Klizan/Lukas Rosol.

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in optimile probei masculine de dublu la Wimbledon

Perechea romano-indiana formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale probei masculine de dublu la turneul de tenis pe iarba de la Wimbledon, informeaza Agerpres.

Wimbledon: Perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna s-a calificat in turul al treilea

Perechea formata din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, favorita noua, s-a calificat in turul al treilea al turneului de mare slem de la Wimbledon, dupa ce trecut de perechea Thomaz Bellucci/ Guillermo Duran, scor 7-5 7-6 5) 7-6 5).

Wimbledon: Florin Mergea e primul roman care ajunge in optimile de finala

Romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna au obtinut calificarea in optimile de finala ale Wimbledonului, dupa o victorie in trei seturi.

Wimbledon: Tecau si Mergea, calificati in optimi la dublu. Cine a jucat un meci maraton!

Cei doi romani de pe tabloul de dublu de la Wimbledon, Horia Tecau, care face pereche cu Jean-Julien Rojer si Florin Mergea, coechipierul lui Rohan Bopanna, s-au calificat in optimile turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )