Libnet.ro
UNICEF

18:16

Horia Tecau nu va mai face pereche cu Lindstedt incepand din 2013. Vezi cine ar putea fi viitorul partener al romanului

B1 B1,
Horia Tecau nu va mai face pereche cu Lindstedt incepand din 2013. Vezi cine ar putea fi viitorul partener al romanului

Tenismanul Horia Tecau a anuntat, luni, ca incepand din 2013 nu va mai face pereche cu suedezul Robert Lindstedt, scrie Mediafax. Am auzit ca deja au aparut stiri ca nu voi mai face cuplu cu Robert. Am. continuă pe B1

Horia Tecau nu va mai face pereche cu Robert Lindstedt

Horia Tecau a anuntat ca incepand din anul 2013 nu va mai face pereche cu suedezul Robert Lindstedt. Cei doi au evoluat impreuna din martie 2010, reusind sa dispute trei finale consecutive la Wimbledon toate pierdute). Conform tennis. com, Horia va juca in viitor alaturi de Max Marnii, locul 3 in clasamentul ATP de dublu.

Lucian Dinita: Politia Rutiera nu isi va mai face publice actiunile din trafic. Interesul nostru este sa tinem oamenii in viata

Seful Directiei Rutiere, Lucian Dinita, a anuntat ca Politia Rutiera nu va mai face publice actiunile din trafic, in contextul in care Politia Rutiera are interesul de a tine oamenii in viata,.

Tecau schimba partenerul la dublu din 2013

Tenismanul Horia Tecau a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca incepand din 2013 nu va mai face pereche cu suedezul Robert Lindstedt, alaturi de care a jucat trei finale consecutive la Wimbledon, urmand ca Turneul Campionilor sa fie ultima competitie la care vor participa impreuna.

VIDEO Canon EOS 6D - cel mai mic dSLR full-frame din lume

Daca zilele trecute Sony lansa cel mai mic aparat foto din lume cu un senzor full-frame, astazi este randul Canon sa anunte un dSLR cu senzor foarte mare si dimensiuni mici. Noul aparat este o varianta simplificata a modelului 5D Mark III si include functii precum transmisie WiFi integrata si geotagging prin GPS. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Patru state pentru care anul 2012 a fost mai slab decat Marea Recesiune din 2008-2009

Marea Recesiune din 2008-2009 a dat economiei globale cea mai puternica lovitura de dupa anii 1930. Insa, in cateva tari, anul 2012 s-a dovedit a fi mai slab decat 2009 in ceea ce priveste cresterea economica, in care criza datoriilor suverane, incetinirea in general a economiei globale si problemele de politica interna au jucat un rol determinant in reculul economiei, arata un articol publicat de CNBC.

Canon lanseaza cel mai usor aparat foto profesional din lume in Romania

Aparatul foto EOS 6D este cel el mai usor DSLR din lume care dispune de un senzor CMOS full-frame a fost lansat si in tara noastra, anunta reprezentanta din Romania a companiei printr-un comuniat de presa.

Preturile materiilor prime, in cea mai lunga perioada de avans din ultimii doi ani

Euro a trecut de 1,31 dolari Preturile materiilor prime au incheiat, vineri, cea mai lunga perioada de avans din 2010 pana in prezent, dupa ce banca centrala americana Federal Reserve - Fed) a anuntat, la data de 13 septembrie, o noua runda de masuri monetare menite sa stimuleze cea mai mare economie a lumii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )