Libnet.ro
UNICEF

10:15

Horoi, Agricola: Manifestam un optimism mai mult decat rezervat. Anul trecut eram mai increzatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Horoi, Agricola: Manifestam un optimism mai mult decat rezervat. Anul trecut eram mai increzatori

In mediul economic real impactul indicatorilor macro usor imbunatatiti nu se simte, ceea ce face ca oamenii de afaceri sa manifeste un optimism mai mult decat rezervat, spune Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii platesc pe un kilometru de autostrada si 23 milioane de euro, de zece ori mai mult decat bulgarii

Cel mai scump tronson de autostrada construit in Romania in ultimii ani este Gilau-Campia Turzii-Turda, cu un cost mediu per kilometru de circa 23 de milioane de euro, arata o analiza a zf. ro pe baza datelor de.

Romania a importat alimente de 2 miliarde de euro in primul semestru, cu 100 de milioane de euro mai mult decat anul trecut

S-au dus vremurile perioadelor in care Romania era considerata granarul Europei. Ba chiar mai nou vorbim despre importuri de mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, ceea ce devine un record.

Nevestele bogate ale saracilor politicieni. Ponta, Antonescu si Blaga castiga mult mai putin decat sotiile lor

Unii dintre cei mai importanti politcieni romani castiga mult mai putin decat sotiile lor. in aceasta situatie sunt Victor Ponta, Crin Antonescu si Vasile Blaga. Victor Ponta a castigat anul trecut,.

Vor fi beneficiile mai mari decat costurile?

Dezbaterea globala despre impactul modelului austeritatii asupra depasirii crizei se indreapta tot mai clar spre concluzia ca austeritatea a facut mai mult rau decat bine, prelungind criza economica atunci cand aparuse o tendinta neta de iesire din stagnare.

Britney Spears: Voi lansa un nou single mai repede decat va asteptati!

Este oficial! In urmatoarea perioada avem mari sanse sa ne bucuram auzul cu o noua piesa a divei. Britney a lansat ultimul album, intitulat Femme Fatale, in 2011. Cantareata a dezvaluit pe Twitter anuntul imbucurator pentru miile sale de fani si, de asemenea, a mai dezvaluit faptul ca viitorul sau single este produs de catre .

STUDIU Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala

Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala, iar perceptia scolii ca un mediu neprietenos sau nefamiliar este cel mai puternic indicator care explica abandonul, rezulta din studiul Parasirea timpurie a scolii - cauze si efecte, prezentat miercuri.

Wall Street a crescut usor, pe fondul unei cresteri a vanzarilor de retail mai mica decat anticipat

Bursa din Statele Unite a deschis intr-o usoara crestere a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, dupa ce vanzarile de retail din SUA au inregistrat in iulie o crestere mai mica decat anticipau analistii, potrivit presei internationale.

Lichiditate de 7,5 ori mai mica decat vineri

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,31 milioane lei 1,65 milioane euro), de aproape patru ori mai putin decat vineri, cand investitorii tranzactionasera de 29,24 milioane lei 6,59 milioane euro). De asemenea, cu exceptia indicelui compozit al pietei, BET-C, care era in urcare usoara cu 0,07%, la 3. 052,11 puncte, ceilalti indici interni se aflau, in jurul orei 14:00, in scadere.

FOTO Noul Honda Civic Tourer, break mai aratos decat un hatchback.

Honda Civic Tourer este noul break de clasa compacta a producatorului japonez de automobile. Modelul vine cu un aspect cel putin la fel de dinamic precum al versiunii hatchback, in cinci usi, dar si cu noutati remarcabile. Honda Civic Tourer beneficiaza de cel mai mare portbagaj din clasa, iar japonezii au avut grija ca aspectul compactei sa nu aiba de suferit o data ce masina a crescut in proportii. Breakul are o lungime cu 235 mm mai mare decat a hatchback-ului, in timp ce latimea si .

Rompetrol Rafinare raporteaza pierderi cu 40% mai mici decat in 2012.

Compania Rompetrol Rafinare, parte a grupului Rompetrol, a raportat pentru primul semestru pierderi de 78,43 milioane dolari, cu 40% mai mici fata de nivelul de 131,83 milioane dolari inregistrat in aceeasi perioada a anului 2012, in timp ce cifra de afaceri a scazut cu 13%, la 1,96 miliarde dolari, relateaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )