Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romania a importat alimente de 2 miliarde de euro in primul semestru, cu 100 de milioane de euro mai mult decat anul trecut

B1 B1,
Romania a importat alimente de 2 miliarde de euro in primul semestru, cu 100 de milioane de euro mai mult decat anul trecut

S-au dus vremurile perioadelor in care Romania era considerata granarul Europei. Ba chiar mai nou vorbim despre importuri de mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, ceea ce devine un record. continuă pe B1

Rusinea Europei: Romania a importat mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, un record istoric

In prima jumatate a acestui an, Romania a cumparat de pe pietele internationale produse agroalimentare de peste doua miliarde de euro, cu 100 de milioane de mai mult decat in aceeasi perioada din anul trecut, care a fost unul secetos.

Rusinea Europei: tara agrara Romania a importat mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, un record istoric

In prima jumatate a acestui an, Romania a cumparat de pe pietele internationale produse agroalimentare de peste doua miliarde de euro, cu 100 de milioane de mai mult decat in aceeasi perioada din anul trecut, care a fost unul secetos.

Cegedim: Piata farmaceutica, la 1,34 miliarde euro

Piata farmaceutica romaneasca a crescut, in primul semestru, pana la nivelul de 1,34 miliarde de euro, inregistrand o imbunatatire de 3,5 procente, comparativ cu perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al Cegedim Romania.

Deficitul comercial a scazut, dupa ce exporturile au urcat in primul semestru.

Exporturile au crescut in primul semestru cu 5,9%, la 23,7 miliarde de euro, iar importurile au scazut cu 2,7%, la 26,2 miliarde de euro, rezultand astfel un deficit comercial de 2,5 miliarde de euro, mai mic cu 2 miliarde de euro fata de perioada similara din 2012, informeaza Mediafax. Exporturile FOB realizate in primul semestru au fost de 104,128 miliarde de lei 23,709 miliarde de euro), iar importurile CIF au totalizat 115,342 miliarde de lei 26,262 miliarde de euro), potrivit datelor .

Exporturile au urcat cu 5,9% in primul semestru, iar deficitul comercial a scazut la 2,5 miliarde euro

Exporturile au crescut in primul semestru cu 5,9%, la 23,7 miliarde de euro, iar importurile au scazut cu 2,7%, la 26,2 miliarde de euro, rezultand astfel un deficit comercial de 2,5 miliarde de euro, mai mic cu 2 miliarde de euro fata de perioada similara din 2012, scrie Mediafax.

Datoria externa totala a scazut usor in primul semestru

Datoria externa totala a tarii noastre a scazut usor de la 98,968 miliarde euro in perioada ianuarie-iunie 2012, la 98,835 miliarde euro, nivel inregistrat in primul semestru al anului acesta, conform Bancii Nationale a Romaniei.

Datoria externa a scazut usor in primul semestru

Datoria externa totala a tarii noastre a scazut usor de la 98,968 miliarde euro, in perioada ianuarie-iunie 2012, la 98,835 miliarde euro, nivel inregistrat in primul semestru al anului acesta, conform Bancii Nationale a Romaniei.

Elis Pavaje: Vanzarile de pavaj rezidential au crescut cu peste 40% in primul semestru

Elis Pavaje, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata pavajelor din Romania, a raportat o crestere de circa 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012.

Crestere de 43% a vanzarilor de pavaj rezidential in primul semestru pentru Elis Pavaje

Elis Pavaje a raportat o crestere de aproximativ 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012, potrivit unui comunicat de presa.

Veniturile SIF3 au crescut cu 20% in primul semestru

Veniturile SIF Transilvania SIF3) au crescut cu 20% in primul semestru, la 215,4 milioane lei, sustinute de vanzarea de titluri din portofoliu, in principal actiuni Erste EBS) si Fondul Proprietatea FP), potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2293 seconds )