Libnet.ro
UNICEF

18:45

HOROSCOP 15 APRILIE. Berbecii se ocupa de finante, Scorpionii cauta stabilitate in dragoste

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 APRILIE. Berbecii se ocupa de finante, Scorpionii cauta stabilitate in dragoste

Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop 15 aprilie Berbec Astazi este o zi potrivita pentru administrarea finantelor, pentru planificare dar si pentru bilant. Desi ai la. continuă pe Antena3

HOROSCOP 11 APRILIE. Berbecii trebuie sa ramana calmi, Gemenii sunt puternici si creativi

Iata horoscopul zilei de JOI 11 APRILIE 2019; cea mai mare planeta a sistemului nostru solar, Jupiter, aflat in Sagetator pana in decembrie 2019, a intrat in retrograd ieri si va sta asa pana.

IN 15 APRILIE: Parlamentul European va discuta situatia statului de drept in Romania

Parlamentul European va discuta in 15 aprilie, situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPR.

Spectacol umanitar luni, 15 aprilie, pentru salvarea micutului Luca, diagnosticat cu leucemie

Centrul Judetean de Cultura si Creatie si Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi organizeaza luni, 15 aprilie, ora 19. 00, un spectacol cu prilejul strangerii de fonduri pentru evenimentul umanitar Ajutati-ma sa revin pentru micutul Luca Minea.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 12 aprilie. Berbecii au parte de revelatie, Gemenii au dreptul sa fie neconventionali

Iata pentru VINERI 12 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

HOROSCOP 13 APRILIE. Gemenii trebuie sa-si asume riscul, Berbecii trebuie sa isi verifice starile emotionale

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 13 APRILIE 2019; este o in care trebuie sa fim puternici si curajosi si sa actionam ca lideri ai propriei vieti ! Azi are loc o conjunctura astrala mai speciala,.

HOROSCOP 15 - 21 aprilie. Gemenii intra in tot felul de conflicte

HOROSCOP 15 - 21 aprilie Berbec Esti mai competitiv decat in mod normal, in aceasta saptamana. Nu conteaza despre ce activitati este vorba, esti pregatit sa faci tot ce iti sta in putinta pentru.

HOROSCOP 12 APRILIE. Taurii se simt haotici, Gemenii trebuie sa faca eforturi pentru a-si depasi problemele

Iata horoscopul zilei de VINERI 12 APRILIE 2019; la prima vedere, astrele par a anunta o criza astazi dar este o criza ce poate fi evitata. Implicati in aceasta situatie, fiecare cu contributia sa.

HOROSCOP 12 APRILIE. Se intrezaresc bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop 12 aprilie Berbec Astazi veselia si cheful de aventuri sunt atributele tale de baza. Ai putea sa te indragostesti la prima vedere, sau sa petreci alaturi de prieteni. Fii totusi prudent si tine.

HOROSCOP 12 APRILIE. Nativii acestei zodii au sansa sa inceapa un drum nou

Horoscop 12 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de.

Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania

Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPR, conform anuntului facut pe pagina sa de Facebook de europarlamentarul Cristian Preda.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )