Libnet.ro
UNICEF

20:00

HOROSCOP 15 - 21 aprilie. Gemenii intra in tot felul de conflicte

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 - 21 aprilie. Gemenii intra in tot felul de conflicte

HOROSCOP 15 - 21 aprilie Berbec Esti mai competitiv decat in mod normal, in aceasta saptamana. Nu conteaza despre ce activitati este vorba, esti pregatit sa faci tot ce iti sta in putinta pentru. continuă pe Antena3

Horoscop 15 - 21 aprilie. Uranus scoate la iveala secrete

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 15 21 aprilie 2019. HoroscopBERBEC 21. 04: Pentru urmatoarea perioada Uranus va calatori prin casa banilor, a.

HOROSCOP 15 21 aprilie 2019. Zodia care face schimbari majore in viata

HoroscopBERBEC 21. 04: Pentru urmatoarea perioada Uranus va calatori prin casa banilor, a veniturilor, a bunurilor si a posesiunilor. Acest lucru indica faptul ca valorile dumneavoastra se schimba. Lucruri pe.

MUZEUL NATIONAL AL TARANULUI ROMAN: Targul de Florii va fi organizat in perioada 19-21 aprilie

Targul de Florii va fi organizat, in perioada 19-21 aprilie, la Muzeul National al Taranului Roman, iar vizitatorii pot cumpara oua incondeiate, cozonaci, ceramica, tesaturi, jucarii, anunta organizatorii.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 aprilie. Gemenii trebuie sa invete sa-si iubeasca trupul, Berbecii trebuie sa aiba grija ce mananca

Iata pentru JOI 11 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP miercuri 10 aprilie 2019. Taurii au parte de vant bun, Gemenii sunt agitati

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 10 APRILIE 2019; este o zi mare si aglomerata astral Venus e in conjunctie cu Neptun, Soarele e in cuadratura cu Saturn, Mercur sextil cu Pluto si marele Jupiter, cea.

HOROSCOP 9 APRILIE. Gemenii trebuie sa-si tina promisiunea, Taurii sunt nevoiti sa creada in ei

Iata horoscopul zilei de MARTI 9 APRILIE 2019; astazi, planeta cu energie creativa si orientata pe relatii Venus se aliniaza in conjunctie cu visatorul Neptun si se lasa cu un puternic aer romantic.

HOROSCOP 9 APRILIE. Gemenii sunt preocupati de bani, Sagetatorii au succesul aproape

Horoscop 9 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Te incearca mania persecutiei, ai impresia ca toata lumea s-a aliat impotriva ta si nimic nu-ti iese. Ceva lipseste, e.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 aprilie. Gemenii trebuie sa aiba incredere, Berbecii sunt protejati

Iata pentru LUNI 8 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail, si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

HOROSCOP 8 APRILIE. Gemenii incep o noua etapa, Berbecii sunt sfatuiti sa evite deciziile importante

Iata horoscopul zilei de LUNI 8 APRILIE 2019; incepe o saptamana foarte activa astrologic am avut Luna Noua in Berbec acum cateva zile ce ne-a adus o energie aventuroasa, asumata, de.

Prognoza meteo pentru 8 21 aprilie. Cum va fi vremea de Florii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 8 21 aprilie. Meteorologii anunta ca vremea se va raci treptat in urmatoarea perioada si se va incalzi usor pana la Florii. La munte, valorile termice vor cobori de la 9 la 2 grade Celsius pana pe 15 aprilie, dar vor reveni la [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )