Libnet.ro
UNICEF

17:16

HOROSCOP 15 IANUARIE. Succes pe toate planurile pentru nativii acestei zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 IANUARIE. Succes pe toate planurile pentru nativii acestei zodii!

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop Capricorn. Iubirea te face sa plutesti, pur si simplu, toata lumea este a ta si te simti capabil sa rastorni si. continuă pe Antena3

HOROSCOP 14 IANUARIE. Berbecii au probleme cu persoane iubita, Leii castiga o gramada de bani

Horoscop 14 ianuarie Berbec HoroscopRelatia cu persoana iubita este parca si mai tensionata. Este posibil sa nu reusiti sa va achitati datoriile si sa fie necesar sa apelati la ajutoare amicale.

CALENDAR ORTODOX, 15 IANUARIE. Ce sfant sarbatorim in aceasta zi

in aceasta luna, in ziua a cincisprezecea, pomenirea preacuviosului parintelui nostru Pavel Tebeul. Acest cuvios parinte a trait pe vremea lui.

Primul detasament de Jandarmi Montani va functiona de la 15 ianuarie

Primul Detasament de Jandarmerie Montana din tara va functiona in judetul Hunedoara incepand cu data de 15 ianuarie, in cadrul acestuia fiind incluse si doua echipe ale jandarmilor montani ce sunt.

Horoscop 11 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au de rezolvat o problema importanta si primesc sfaturi foarte bune

Se pare ca ne bazam pe altii astazi sau ne-ar prinde bine un sprijin sau un sfat competent. Berbec. Au nevoie la o problema foarte importanta pe care o au de un sfat si e foarte posibil sa il obtina.

Ministrii britanici recunosc: Brexitul va fi amanat, chiar daca premierul May castiga votul din Parlament de pe 15 ianuarie

Sansele ca Brexitul sa fie livrat pe 29 martie sunt din ce in ce mai mici, in conditiile in care ministrii au recunoscut, in cadru privat, ca este nevoie de mult mai mult timp pentru ca iesirea Marii Britanii.

Expozitie de ceramica la muzeu pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Nationale

Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura subordonata Consiliului Judetean Calarasi, va invita marti 15 ianuarie, ora 11, la sediul din str. Progresului, 4, sa sarbatorim impreuna Ziua Culturii Nationale, prinprin vernisajul expozitiei de ceramica sculpturala PHILOSOPHIA a artistului plastic Silviu Ioan Soare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )