Libnet.ro
UNICEF

07:15

HOROSCOP 20 martie: Astrele garanteaza succesul unor zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 20 martie: Astrele garanteaza succesul unor zodii

Horoscop 20 martie. Berbecii, racii si sagetatorii au parte de succes si apreciere in plan profesional. Balantele sunt surprinse de parteneri cu planuri de weekenduri sau vacante de relaxare. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 17 martie: Romantism si vesti bune pentru zodii

Horoscop 17 martie. Racii, fecioarele, scorpionii si capricornii au parte de romantism, iar leii, scorpionii si pestii sunt mai relaxati si mai norocosi in plan profesional. Afla ce alte vesti bune au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 19 martie: Schimbari importante pentru zodii

Horoscop 19 martie. Eclipsa solara aduce schimbari in plan personal sau profesional pentru majoritatea zodiilor. Capricornii, sagetatorii si taurii isi indreapta atentia catre prieteni vechi sau noi. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 18 martie: Zodiile au de luat decizii importante

Horoscop 18 martie. Taurii si sagetatorii au de luat decizii importante si dificile, iar gemenii si fecioarele sunt binedispusi si reusesc sa obtina ceea ce isi doresc. Afla ce au rezervat astrele fiecarei zodie.

Horoscop zilnic, 20 martie 2015: Scorpionii se confrunta cu probleme carora nu le gasesc rezolvarea

Ziua de 20 martie ii supune pe nativii din zodia Leu la grele incercari, dar eforturile se masoara in succes pe plan financiar, in timp ce Varsatorii vor avea de infruntat dusmani redutabili.

Eclipsa de Soare 20 martie. Curiozitati despre acest fenomen

Eclipsa de Soare 20 martie se va vedea in Romania cel mai bine din vestul tarii si mai putin din sud. Astronomii spera sa avem un cer senin.

Prognoza METEO 20 martie. Vreme inchisa si rece

Prognoza METEO 20 martie. Vineri, in jumatatea de est a tarii vremea va fi in general inchisa si se va mentine rece pentru aceasta data.

GALERIE FOTOVIDEO: Locuri din Bucuresti de unde poti vedea cel mai bine eclipsa din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei. La Bucuresti, magnitudinea maxima a eclipsei va fi de 0,53 53%), iar obscuratia suprafata eclipsata a Soarelui) va fi 0. Daca vei fi in Capitala in intervalul 10:48 si 13:04, iti recomandam cateva locuri de unde poti privi eclipsa partiala de Soare.

Punct de observatie la Alba Iulia pentru eclipsa de soare din 20 martie

Esplanada Obeliscului Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia se va transforma vineri, 20 martie, intr-un observator astronomic ad-hoc. Primaria Alba Iulia si Clubul Universul de langa noi ofera publicului ocazia de a asista la o sesiune de observatii avand in atentie o eclipsa de soare ce va avea loc in cursul zilei.

VIDEOFOTO: Care sunt cele trei locuri din Romania de unde se va vedea cel mai bine eclipsa din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei. Daca la Bucuresti, magnitudinea maxima a eclipsei va fi de 0,53 53%), exista in tara noastra trei locuri de unde eclipsa va avea o magnitudine maxima de peste 60%.

VIDEO: Afla care sunt tarile din Europa afectate de catre Eclipsa de Soare din 20 martie

Eclipsa din 20 martie se va vedea din Romania doar partial, dar in Uniunea Europeana lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Motivul! Pe teritoriul tarilor nordice, acolo unde eclipsa va atinge praguri maxime, iar magnitudinea eclipsei va depasi 80%, sunt instalate sisteme care genereaza aproape 90 GW de energie solara. Citeste si: Ultima Eclipsa de Soare pana in 2020 .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )