Libnet.ro
UNICEF

20:01

HOROSCOP 23 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii castiga bani. Sagetatorii au o zi a bucuriei

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 23 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii castiga bani. Sagetatorii au o zi a bucuriei

Camelia Patrascanu a prezentat, marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 iulie. Istetime si adaptabilitate spune luna in Berbec azi. HOROSCOP Berbec - au o zi minunata pentru ca. continuă pe Antena3

HOROSCOP 23 IULIE. Gemenii isi rezolva problemele cu usurinta, Pestii sunt sensibili

Iata horoscopul zilei de azi, MARTI 23 iulie 2018, prima zi cu Soarele in regala zodie Leu. Zodia Leului reprezinta miezul verii. Este o zodie calduroasa, amuzanta, romantica, deschisa, jucausa.

HOROSCOP saptamana 22-28 iulie, cu Camelia Patrascanu. Pestii au o saptamana plina de revelatii, Varsatorii trebuie sa fie atenti la sanatate

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 22-28 iulie. Pot avea propuneri sau pur si simplu nu mai vor sa faca parte dintr-un angrenaj.

HOROSCOP 23 IULIE. A venit in sfarsit si randul acestei zodii sa se scalde in bani

Horoscop 23 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Tu te-ai apucat serios de o activitate de durata, in care nu simti nevoia sa te grabesti, in timp ce colaboratorii tai.

HOROSCOP 23 IULIE. Berbecii rezolva o problema dificila, Balantele vor avea de luat o decizie

Horoscop 23 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 23 iulie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima vedere.

HOROSCOP 24 IULIE. Sanse in cariera pentru o zodie, bani cu nemiluita pentru alta zodie! Super-ocazie!

Horoscop 24 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 24 iulie Berbec Orice s-ar intampla, astazi, fii curajos, intotdeauna victoria va fi de partea celor neinfricati. Desi.

HOROSCOP 22 iulie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au o zi plina de oportunitati. Fecioarele au parte de bani

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 22 iunie. O zi minunata azi, suntem energici si activi. HOROSCOP Berbec - multi de lucru azi, dar fara sa isi.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 22-28 iulie, cu Camelia Patrascanu. Zile bune din punct de vedere financiar. O saptamana a reconectarii cu sine

Camelia Patrascanu a prezentat duminica dimineata, la Antena 3, trendul astral al saptamanii 22-28iulie. Ne putem detasa de lucruile care ne-au franat pana acum.

HOROSCOP 20 iulie, cu Camelia Patrascanu. Leii cheltuie mult, Capricornii primesc vesti importante

O zi plina de rabdare si intelepciune. Sunt prinsi in tavalugul actualitatii si iti canalizeaza toata forta si vitalitatea spre altii, spre scopuri ce par, la prima.

HOROSCOP 24 IULIE. Veste-bomba pentru Berbeci, atentionare legata de bani pentru Lei

Horoscop 24 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 IULIE. Leii au parte de un nou inceput in iubire, Scorpionii trebuie sa elimine raceala din cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 23 IULIE 2019. E prima zi cu Soarele in maiestoasa zodie Leu. Zicala Leului este Daca nu te distrezi, degeaba traiesti! Adopt-o si tu! Lasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )